Soru Bu Hazır Sistemler Alınır Mı ?

Cna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
46k.png

bu sistem 46k

49k.png

bu sistemde 49k

Hangisi alınır sizce aradaki farka değer mi? Yada alınır mı?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

melihdncrr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çoğu kişinin hayali olduğu sistemler olduğunu söyleyebilirim. Lakin biraz daha araştırılarak daha uyguna bulunabilir. Ne iş yaptığınıza göre de değişir bu bilgisayarda. Gerçekten güçlü bir sisteme ihtiyacım var render yapıcam veyahut çok güç isteyen farklı işlerde kullanıcam diyorsanız mantıklı sistemler. Örneğin bende orta yollu anakartı işlemcisi olan 3060ti ekran kartlı bir sistem var gayet yetiyor gündelik işler ve oyun için. Tabii bu gelecek nesil oyunlarında yetecek bir sistem olur mu bunu zaman gösterir. Kısaca bütçe sıkıntım yok güç takıntım var diyorsanız bu tarz sistemleri tercih edebilirsiniz. Teknolojinin her zaman geliştiğini unutmayalım.

Kosovalı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fiyat yüksek. Kendin tek tek topla. Anlamam diyorsan anlayan birinden yardım al.

KS

Cna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Rog Swift 360Hz ile kullanıcağım bir sistem istiyorum. Genelde valorant oynuyorum onu da orta grafik ayarlarında oynamayı tercih ediyorum. Sistemimi arttırınca muhakkak başka oyunlara da başlarım ama özellikle valorant. Hazır sistem değil de toplama önerir misiniz? Bilgisayar parçalarından pek anlamadığım için hazır tercih ediyorum montaj da veya neyde sorun var neyde yok pek anlamıyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Asus Rog Swift 360Hz ile kullanıcağım bir sistem istiyorum. Genelde valorant oynuyorum onu da orta grafik ayarlarında oynamayı tercih ediyorum. Sistemimi arttırınca muhakkak başka oyunlara da başlarım ama özellikle valorant. Hazır sistem değil de toplama önerir misiniz? Bilgisayar parçalarından pek anlamadığım için hazır tercih ediyorum montaj da veya neyde sorun var neyde yok pek anlamıyorum.
Max bütçen nedir

cyberkovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Hocam şu videoya bi bak. 36kya DDR5, 4070Ti topladı dün

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986