Bu Iki Telefon Aynı Mıdır?

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Samsung galaxy a34 aldım fakat bu iki ürün aynı ürün müdür?
N11 de ki başlıkta 5G yazmıyor
amazonda 5G yazıyor
bu iki üründe aynı mıdır emin olmak için soruyorum.Linkleri bırakıtm.
N11 in kendisi satıyor ve sendeo kargo ile gonderıyor
amazonun kendisi satıyor ve kendi kargosuyla yolluyor. İki ürnde aynı mıdır acaba başlıkları kafamı karıştırdı biraz.

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
Evet aynılar. Amazon'dan almanı öneririm alacaksan...

ero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
N11 linkindekinin açıklama ve ürün özellikleri kısmında da 5G yazıyor. Ürün seri numarasını da bulamadım normalde farklı seri numaralarla satılan ürünlerde seri numarası da yazarlar. Muhtemelen iki cihaz da aynıdır. Amazonun prime üyeliğiyle beraber birçok avantajı var. Kargosu da süper ötesi çalışıyor. Ben olsam amazondan alırdım ama yine de karar senin tabi

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Evet aynılar. Amazon'dan almanı öneririm alacaksan...
gümüş rengi amazonda 250 daha pahalı oldugu için n11 den aldım kendi satıcı oldugu ıcın bıde n11

N11 linkindekinin açıklama ve ürün özellikleri kısmında da 5G yazıyor. Ürün seri numarasını da bulamadım normalde farklı seri numaralarla satılan ürünlerde seri numarası da yazarlar. Muhtemelen iki cihaz da aynıdır. Amazonun prime üyeliğiyle beraber birçok avantajı var. Kargosu da süper ötesi çalışıyor. Ben olsam amazondan alırdım ama yine de karar senin tabi
gümüş rengi amazonda 250 daha pahalı oldugu için n11 den aldım kendi satıcı oldugu ıcın bıde n11.Sorun çıkmaz inşallah

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
gümüş rengi amazonda 250 daha pahalı oldugu için n11 den aldım kendi satıcı oldugu ıcın bıde n11

gümüş rengi amazonda 250 daha pahalı oldugu için n11 den aldım kendi satıcı oldugu ıcın bıde n11.Sorun çıkmaz inşallah
Ben olsam sıkıntı riski yerine 250 lira verirdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri