Bu insanlar neden boyle?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Ismini sansürleyeceğim adanada bir internet cafe steel series artic 5
9 ay garantisi devam ediyor ama fiyatı 2100 tl ciddimisinzi ya siz?
Screenshot_20221212-144342_Instagram.jpg

Ismini sansürleyeceğim adanada bir internet cafe steel series artic 5
9 ay garantisi devam ediyor ama fiyatı 2100 tl ciddimisinzi ya siz?
Screenshot_20221212-144342_Instagram.jpg
Reklâm amaci değil eleştiri amaclı açtım bu yüzden isim vermedim bilginize

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
paylaşma amacınız neydi tam olarka anlamadım
Eleştiri hocam 2.el ürünü 0 ile aynı fiyatına satıyorlar neden böyle?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bilmeyenleri kazıklamak için.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Eleştiri hocam 2.el ürünü 0 ile aynı fiyatına satıyorlar neden böyle?

piyasa öyle hocam akakçede en düşük 2350 tl adam kapalı kutu 2100 tl diyor bide pazarlık yapsan bence iyi fiyat

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
9 ay garantili he birde. :) :) özelden link at da hocam alayım 10-15 adet 9 ay garantisi var mış. :D

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Geçende bir adam gamepower tinker v2 520 tl ye satıyordu ya internette 300 tl neden sana 220 daha fazla versinler anlamıyorum cidden
Piyasayı bilmeyen insanlar, güvendiği için sorgulamayanlar, ailesini ikna edemeyen çocuklar gibi nedenler yüzünden saçma marka veya fiyatlarla ürünler satılabiliyor.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Piyasayı bilmeyen insanlar, güvendiği için sorgulamayanlar, ailesini ikna edemeyen çocuklar gibi nedenler yüzünden saçma marka veya fiyatlarla ürünler satılabiliyor.
Yani birtek bu olaylar bana mi saçma geliyor yoksa herkes için durum aynı mı?

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Yani birtek bu olaylar bana mi saçma geliyor yoksa herkes için durum aynı mı?
Bunlar kişilik yoksulu insanlar. aynısı şuan amazonda satılan 14.300 TL lik laptopu 17 bine satan var küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum amazonda sıfır ürün 3 bin tl daha ucuzken hangi insan sende daha fazla paraya sıfır olmayan ürün alsınki

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Saçma değil aslında '' SteelSeries Arctis 5 RGB '' Normel fiyatı 2.350-2.500 TL zaten.
Nasıl hocam saçma değil yani kutusu açılmasa bile garanti süresi devam etmiş bir süre ki 2.el genelde benim algım bir urun 5 tl ise 3.5tl ye düşmesi lazım

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Nasıl hocam saçma değil yani kutusu açılmasa bile garanti süresi devam etmiş bir süre ki 2.el genelde benim algım bir urun 5 tl ise 3.5tl ye düşmesi lazım
Arkadaşlar adam bir yerden kâr etmeye çalışıyor. Tamam 9 ay garanti çok saçma evet normalde zaten bu ürün fiyatı 2.300 - 2.500 TL arası @Mehmet Erdoğan Yazmış oraya " Akarca fiyatı daha fazla demiş bunu kandırma veya dolandırıcı gözü ile bakmayın şimdi..

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Telefonla arayıp (kendini polis, hakim, savcı vb gibi tanıtıp) sökül paraları diyen dolandırıcıya yüklü miktar para aktaran bir millet olursa piyasada akıllı mantıklı fiyat araştırması yapmayan bir millet olursa...
Bence normal böyle olması. Sorgulamıyorum artık ben.

Bir gün bu dolandırıcılar aramıştı beni ve bir hizmet satın almışım sözde. 1 saat dalga geçebildiğim dolandırıcıyı bir türlü icraya gitmeye ikna edemedim. Sözde ödemezsem icraya verecekmiş dolandırıcı.

Bu insanlar neden böyle? Sorusuna gelecek olursak.
SAZAN ÇOK SAZAN!

Bu ürünü kazık fiyata satan kişi en azından dolandırıcılık yapmıyor. Bir ürün veriyor karşılığında.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
aynen hocam adam kapalı kutu diyor aslında mantıklı bi fiyat yazmış diycem 2100 tl den belki biraz daha düşebilir
şimdi bu kutu açılsaydı ve kullanılsaydı zayen 1000-1500 tl civarı fiyat yazılırdı zaten bu tarz ürünler sahibindende başlıklarda sıfır gibi kutusu açılmadı diye yazılıyor onun için adamında biryerde kaarı olması gerek meslea 2100 yerine 2500 yazsaydı haklısınız bende şeyde gıcık oldum işlemci arıyorum ryzen 5 5500 sahibindende 2300 2200 filan birtane 1800 var ondada fan yok :) yani arkadaşlar bazıları gerçekten saçma sapan fiyatlara koyuyorlar

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Sadece bu ürün için değil ki. Örneğin ikinci el ekran kartı fiyatlarını dolaşıyordum, sıfırın fiyatına satıyor üstelik aradan 1 yıl geçmiş. Sen bu kartı eskitmişsin hayırdır neyin kafasını yaşıyorsun da sıfırın fiyatına satıyorsun. Ama tüketici de de sıkıntı var insan biraz araştırır di mi? Sonra ikinci el işlemci fiyatlarına bakıyordum, satıcılar uçmuş galiba evlerine dolarla maaş giriyor. Hani Türkiye de olduğumuzu unuttuklarını düşünüyorum. Ya piyasadaki sıfır ürünlerin fiyatını bilmiyorlar ya da nasıl kazıklarım hesabını yapıyorlar.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
geçen sene 3x düşük fiyatına alan bne
Piyasa serbest olunca tüketici akıllı olmalı. Bizdeki piyasa aşırı serbest. Fiyatlar dalgalı kurdan daha hızlı dalgalanıyor :ROFLMAO:

Üzücü tarafı ise alan var ki fiyatları düşürmüyorlar.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Piyasa serbest olunca tüketici akıllı olmalı. Bizdeki piyasa aşırı serbest. Fiyatlar dalgalı kurdan daha hızlı dalgalanıyor :ROFLMAO:

Üzücü tarafı ise alan var ki fiyatları düşürmüyorlar.
Bundan yaklaşık 8 gün önce ekran kartı buldum mining yapılmamış rx 590 nitro satıcı ile konuşuyorum kartı alacağımı dedim fiyatı 2000 tl gayet de güzel 7 ay kullanılmış bir kart. Satıcı ile anlaştım ürünü kargolatmasını söyledim kargo yola çıkınca paranın ilk yarısını yatıracağımı teslim aldıktan sonra da diğer yarısını yatıracağımı söyledim. kabul ettik her şeyi. O gecesi bu arkadaşa ne olduysa sahibinden sayfasından ürünü 2 katı fiyat çekerek üste koydu 4bin tl yaptı. arkadaşı aradım bakmadı telefona, sonra özelden yazdı ben piyasanın altında satıyordum yeni fiyat bu demez mi? Dediğim şey bu kartı o fiyata satamazsın bana yalvaracaksın bunu 2bin tl al diye almayacağım emin olabilirsin. gecen yine baktım ürünü taksit taksit aşağıya çekiyor ve şikayet de ettim. öyle satıcılara yer verilmemeli...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri