Merhaba arkadaşlar ekran kartına 3x pin lazım güç kaynağından da 2x çıktı bende 1x dışardan satın aldım, sizce kullanmam da sıkıntı olur mu. Parçalar imza da mevcut.
Bende öyle düşünüyorum hatta başka dükkana bakıp tekrar alıcam. Kablo PCI e.Malzeme bu konularda çok kaliteli olmalı. Özellikle Molex çok güvenilir bir güç bağlantı yöntemi değil artık. Hele ki yüksek güç çekme potansiyeli olan ekran kartları için. En kısa sürede ya daha kaliteli kabloya geçmeni ya da en azından Y tipi iki kafalı Pci-e başlıklı kablo alman. Molex'i olabildiğince kullanma.
Güç kaynağınız moduler ve takılacak portu varsa direk PCIe kablosu alın ve kaliteli olsun ekran kartınız güçlü bir kart molex kablolar güven vermiyor attığınız fotografta bile pinleri bir ayrı oynuyor her biri bir yöne bakıyorBende öyle düşünüyorum hatta başka dükkana bakıp tekrar alıcam. Kablo PCI e.
Güç kaynağınız moduler ve takılacak portu varsa direk PCIe kablosu alın ve kaliteli olsun ekran kartınız güçlü bir kart molex kablolar güven vermiyor attığınız fotografta bile pinleri bir ayrı oynuyor her biri bir yöne bakıyor![]()
Silverstone aldım.Prime üyeliğin varsa Alfais olanı kap direkt. Baktın uymadı ya da sorun yaşadın, kapından iadde edersin.
Pc başında değildim almışsınız sanırım ben dedim zaten PCIe girişiniz varsa vga için moduler yapıda zaten psu nuz kaliteli isimli olması önemli oem yazan kalitesi belli olmayanlardan uzak durmak gerek hayırlı olsun Ss kablo kaliteli duruyor.![]()
Silverstone (6+2) 8 Pin PCI-E Süper Esnek Uzatma Kablosu (SST-PP07E-PCIB) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hangisi daha mantıklı.