arkadaşlar benim Nzxt h510 flow kasam var ve Nzxt x53 sıvı soğutucum var ben uzunluklardan anlamıyorum bu kasaya xfx rx 6800 ekran kartı uyarmi bilgisi olan yazabilirmi olmassa en fazla hangisini takabilirim unutmayın sıvı soğutucu da takılı
Bende en çok bunu merak ediyorum hocam eğer denerseniz bana da söyleyebilir misiniz bende böyle bir sistem dizeceğim şuanda elimde sadece NZXT x53 RGB vararkadaşlar benim Nzxt h510 flow kasam var ve Nzxt x53 sıvı soğutucum var ben uzunluklardan anlamıyorum bu kasaya xfx rx 6800 ekran kartı uyarmi bilgisi olan yazabilirmi olmassa en fazla hangisini takabilirim unutmayın sıvı soğutucu da takılı
yani o sıvı soğutucu ile o ekran kartı kasaya sığar değilmiben de kasa olarak nzxt h510 flow kullanıyorum şimdi soğutucu alan olmadığından ön panele takılacak ekran kartı 34cm akakçeden baktım bende 3060 var 3 fanlı model onu uzunluğu 30 santim fakat cama değecek ucu ucuna kurtarıyor 6800 de kurtaracaktır sığacağını düşünüyorum
sığar hocam ikisi deyani o sıvı soğutucu ile o ekran kartı kasaya sığar değilmi
eyvallahsığar hocam ikisi de
yani o sıvı soğutucu ile o ekran kartı kasaya sığar değilmi
hocam çok teşekkür ederim görsel için içimde yinede bir şüphe kalmıştıNZXT'nin dediğine göre max. GPU desteği 360mm
Eğer ekran kartı MERC 319 ise uzunluğu ise 340 mm
Bir kullanıcı şöyle bir görsel paylaşmış.
NZXT H510 Elite + 6800XT MERC 319
Görseldeki AIO X63 - (143 x 315 x 30mm)
X53'ün ölçüleri ise -- (123 x 275 x 30mm)
Ekli dosyayı görüntüle 9472Ekli dosyayı görüntüle 9473
hocam arkadaşımızın paylaştığı görsele bakabilirsiniz sığıyormuşBende en çok bunu merak ediyorum hocam eğer denerseniz bana da söyleyebilir misiniz bende böyle bir sistem dizeceğim şuanda elimde sadece NZXT x53 RGB var
Gördüm hocam arada 1cm bile yokhocam arkadaşımızın paylaştığı görsele bakabilirsiniz sığıyormuş
Gördüm hocam arada 1cm bile yokbakalım.Aklımda Sapphire markasının kartları var yurt dışında en kral AMD ekran kartları olarak söz ediliyor.