Bu Kasaya Hangi Fanı Almalıyım

Mehmet66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Screenshot_20241215_130950.jpg
arkadaşlar kasam bu temudan fan alcam ama tersmi düzmü alacam anlamadım hangisini almalıyım bide Kontrolcü almam gerekiyor
https://share.temu.com/MiJIAsBaNKA
Beyaz termi beyaz normalmi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Yan 3 ve alt 3 içeri üfleyecek şekilde, üst 3 ve arka 1 dışarı üfleyecek şekilde olmalı diye düşünüyorum. Yani alt 3 ve yan 3 için 6 ters, üst 3 ve arka 1 için 4 düz lazım bence.

KS

Mehmet66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yan 3 ve alt 3 içeri üfleyecek şekilde, üst 3 ve arka 1 dışarı üfleyecek şekilde olmalı diye düşünüyorum. Yani alt 3 ve yan 3 için 6 ters, üst 3 ve arka 1 için 4 düz lazım bence.
Knk bende hepsi düz sence ters almalıyım sıkıntı olurmu kasayı da yanlış koymuşum kasa bu
Screenshot_20241216_001158.jpg
arkaya fan koyulmuyo sence bişey olurmu alt yan 6 düz içeri hava olacak yukarı 3 fanda yani sıvı soğutucu dışarı atacak sence sıkıntı olurmu

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Knk bende hepsi düz sence ters almalıyım sıkıntı olurmu kasayı da yanlış koymuşum kasa buEkli dosyayı görüntüle 39963arkaya fan koyulmuyo sence bişey olurmu alt yan 6 düz içeri hava olacak yukarı 3 fanda yani sıvı soğutucu dışarı atacak sence sıkıntı olurmu
Alt ve yandan hava alacak, yukarıdan atacak o zaman dediğiniz gibi. Ama alt ve yana düz fan alırsanız, içeri üflemesi için onları ters çevirip takmanız gerekir bu da görselliği bozar. Ters fanın amacı da görselliği bozmadan içeri hava üflemesini sağlamak. Bence 6 ters, 3 düze ihtiyaç var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri