Soru Bu Monitör Alınabilir Mi Sizce ?

Orka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler 2k bir monitör almak istiyorum bütçem çok fazla degil 6k civarı araştırma yaparken bu monitörü buldum daha önce görmediğim bi marka yada gözüme çarpmadı hiç sizce alınır mı ? kullanan arkadaşlar varsa deneyimini paylaşabilir mi ? Teşekkürler şimdiden. :)

omerclpkl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
dün bu monitör için birisi şunu yazmıştı forumda “ resmi espor takımı onaylı marka arkadaşım aldı aşırı memnun mükemmel diyor renkler akıcılık Nano IPS panel 450cd ki bu değer oldukça yüksek genel olarak çok güzel monitör.“ bu fiyata bu özellikler benim aklımda soru işaretleri bırakıyor

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
dün bu monitör için birisi şunu yazmıştı forumda “ resmi espor takımı onaylı marka arkadaşım aldı aşırı memnun mükemmel diyor renkler akıcılık Nano IPS panel 450cd ki bu değer oldukça yüksek genel olarak çok güzel monitör.“ bu fiyata bu özellikler benim aklımda soru işaretleri bırakıyor
O farklı modeli hocam:

KS

Orka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
fiyat konusunda bende tereddüte kaldım açıkçası

forlan06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar paneline baktığınız zaman HDR400 sertifikası yok ve 240Hz 5Ms, MPRT ile 0.8Ms oluyor ama en sona alırsanız ghosting oluyor. 4080 7950x sistemim için idarelik olarak aldım ve memnunum, HDR işlevsiz onu söyleyeyim. Parlaklık gayet akıcı ve Nvidia denetim masasından kontrast doygunluk ayarını da ufaktan yaptığınızda sorunsuz bir şekilde on numara bir monitör haline geliyor. Altlarda ışık sızması biraz var, özellikle köşelerde ama zaten bu IPS panellerde olan bir sorun maalesef. Alacak kişiler MPRT değerini ortada kullansın, ghosting yok denecek kadar az oluyor. Parlaklık gayet yeterli, 40'da kullanıyorum. 200Hz altı 10 bit, 240Hz 8 bit veriyor. Yani monitör yok arkadaşlar, Dell S2721DGFA aldım, memnun kalmadım, siyahları çok kötü. AOC PD27S alayım dedim 350cd:m parlaklık nit değeri ve HDR400 sertifikası var, olsa nolur olmasa nolur 400 cd:m olmadıktan sonra. ASUS TUF serileri zaten genel olarak sorunlu ki parlaklık değerleri de az. E gidip de ASUS OLED 2K 240Hz monitöre de 40K hiç veremem yani fiyatını zerre hakketmiyor. Bekledikçe de fiyatlar artıyor, genel olarak memnunum monitörden, DH forumunda da kullananlar konuya yazmışlar, genel olarak memnun olduklarını okudum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri