- Tepki
- 2
Bu daha iyi olur
Hocam maalesef bütçe yetmiyorBu daha iyi olur
![]()
ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam 32 inc rekabetci oyunlar adina çok büyük olurmu ?Bu daha iyi olur
![]()
ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ürün alınabilir ama çok önerilmeyen bir marka alın bir sorun yaşarsanız iade edersiniz.Hocam maalesef bütçe yetmiyor![]()
evetHocam 32 inc rekabetci oyunlar adina çok büyük olurmu ?
E sporcular 24" tercih ediyor ve Hızlı olduğu içinde TN panel.Hocam 32 inc rekabetci oyunlar adina çok büyük olurmu ?
İps 165 ile tn 165 hz ayni sey degilmi hocam ?E sporcular 24" tercih ediyor ve Hızlı olduğu içinde TN panel.
Hz hizlari yani panel değişik evet amaİps 165 ile tn 165 hz ayni sey degilmi hocam ?
MS olarak TN panel daha hızlı hocam ama renk olarak kötü onu da ben renk dolgunluğu artırarak çözüyorum.İps 165 ile tn 165 hz ayni sey degilmi hocam ?
Hahahhahaah bende öyle yapıyorum sonra pembe mor a dönüyoMS olarak TN panel daha hızlı hocam ama renk olarak kötü onu da ben renk dolgunluğu artırarak çözüyorum.