bu nasıl?Alınmaz kesinlikle 1080p 165hz çok sıradan bir monitör ggünümüz için
bu paralara 2k monitörler çok rahatlıkla alınır hocam 1080p mönitöre bu fiyatlar çok fazla bence
o kadar bütçe varsa dell alın hocam bir daha arkanıza bakmazsınız![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
daha alıcam sistem ona uygun monitor arıyorumo kadar bütçe artıyorsa dell alın hocam bir daha arkanıza bakmazsınız
![]()
Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
biirde sistemininiz nedir 2k destekliyor mu
sistem güzel hocam dell monitörü düşüne bilirsiniz.daha alıcam sistem ona uygun monitor arıyorum
![]()
ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 7.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ama bütçemi aşıyor bana 5-6blik monitor lazımsistem güzel hocam dell monitörü düşüne bilirsiniz.
attığınız linkteki monitörler 11k civarı hocam bende bütçeniz o civarlarda sandımama bütçemi aşıyor bana 5-6blik monitor lazım
yok onu sormak için attım meraktanattığınız linkteki monitörler 11k civarı hocam bende bütçeniz o civarlarda sandım
bu fiyatına göre iyimiş![]()
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bişey daha sorcam sizce o attıgım kasanın nelerini özelleştirebilirimbu fiyatına göre iyimiş