Bu Monitör F/P Mı ?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Güzel monitör değil. Max bütçeniz nedir? Ona göre tavsiye edelim.

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Alınmaz başka seçeneklere bakın.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144

meta_tekniker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ne yasıon

yok va bu cok ghosting olur vg249q1a en iyi tercih olabilir ben 4k iken almıştım 100 indirm vardı 3.9 gelmist

Hiç bir araştırma yapmadan çok ghosting olur diyebiliyorsan benim değil senin ne yaşadığın önemli. Ayrıca her mesajında kelimeler eksik cümleler düşük bence beni değil kendinizin ne yaşadığını sorgulayın.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Hiç bir araştırma yapmadan çok ghosting olur diyebiliyorsan benim değil senin ne yaşadığın önemli. Ayrıca her mesajında kelimeler eksik cümleler düşük bence beni değil kendinizin ne yaşadığını sorgulayın.
Bu monitörü tavsiye eden yok. Youtube videolarına gidin. Videodaki adamlar överken yorumdaki adamların hepsi almış denemiş sövmüş. Sence alınır mı?

c7lth

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
alınmaz hocam ghosting , ölü piksel monitörü ayrıca 200hz bu fiyata bi garip gelmiyormu 200hzler 7-8kdan başliyor

meta_tekniker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sadece youtube yorumları mı? Foruma da bakın isterseniz. Siz haricinde alınır diyen yok.

Fiyatına göre alınabilir dedim. Yoksa 4k bu var 5k bu var gibi öneriler çözüm değil. Çünkü o mantıkla 4 ü veren 5 i de verir o zaman 6 da verir diye uzar gider. Arkadaşın bütçesine göre alınabilecek bir monitör.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
kanka casper aldı arkadaşım ve ona göre deneyimliyorum var mı diceğin ?

Fiyatına göre alınabilir dedim. Yoksa 4k bu var 5k bu var gibi öneriler çözüm değil. Çünkü o mantıkla 4 ü veren 5 i de verir o zaman 6 da verir diye uzar gider. Arkadaşın bütçesine göre alınabilecek bir monitör.
fiyatına göre bile alınmaz 120hz alırım daha iyi

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Parayı buna vereceğime 75 hz kaliteli alırım daha iyi. Parayı çöpe atmaktan farksız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri