Merhaba arkadaşlar, ben internette diğer monitörlere göre güzel fiyatlı bir monitör buldum, alınır mı?
Monitör:
Monitör:
alınmaz benceMerhaba arkadaşlar, ben internette diğer monitörlere göre güzel fiyatlı bir monitör buldum, alınır mı?
Monitör:
Hocam açıkçası çok tercih etmezdim maksimum bütçeniz nedir ?Merhaba arkadaşlar, ben internette diğer monitörlere göre güzel fiyatlı bir monitör buldum, alınır mı?
Monitör:
ne yasıonAlınabilir.
yok va bu cok ghosting olur vg249q1a en iyi tercih olabilir ben 4k iken almıştım 100 indirm vardı 3.9 gelmist
Alınmaz bence. Dediğim gibi kaliteli monitör için minimum 4k bütçe gerekir. O kadar çıkabilirseniz benim size linkini attığım monitör alınabilir.
ne yasıon
yok va bu cok ghosting olur vg249q1a en iyi tercih olabilir ben 4k iken almıştım 100 indirm vardı 3.9 gelmist
Bu monitörü tavsiye eden yok. Youtube videolarına gidin. Videodaki adamlar överken yorumdaki adamların hepsi almış denemiş sövmüş. Sence alınır mı?Hiç bir araştırma yapmadan çok ghosting olur diyebiliyorsan benim değil senin ne yaşadığın önemli. Ayrıca her mesajında kelimeler eksik cümleler düşük bence beni değil kendinizin ne yaşadığını sorgulayın.
Bu monitörü tavsiye eden yok. Youtube videolarına gidin. Videodaki adamlar överken yorumdaki adamların hepsi almış denemiş sövmüş. Sence alınır mı?
alınmaz hocam ghosting , ölü piksel monitörü ayrıca 200hz bu fiyata bi garip gelmiyormu 200hzler 7-8kdan başliyorMerhaba arkadaşlar, ben internette diğer monitörlere göre güzel fiyatlı bir monitör buldum, alınır mı?
Monitör:
Sadece youtube yorumları mı? Foruma da bakın isterseniz. Siz haricinde alınır diyen yok.Youtube yorumlarına kaldıysa işimiz nefes bile almamız lazım.
Sadece youtube yorumları mı? Foruma da bakın isterseniz. Siz haricinde alınır diyen yok.
kanka casper aldı arkadaşım ve ona göre deneyimliyorum var mı diceğin ?Hiç bir araştırma yapmadan çok ghosting olur diyebiliyorsan benim değil senin ne yaşadığın önemli. Ayrıca her mesajında kelimeler eksik cümleler düşük bence beni değil kendinizin ne yaşadığını sorgulayın.
fiyatına göre bile alınmaz 120hz alırım daha iyiFiyatına göre alınabilir dedim. Yoksa 4k bu var 5k bu var gibi öneriler çözüm değil. Çünkü o mantıkla 4 ü veren 5 i de verir o zaman 6 da verir diye uzar gider. Arkadaşın bütçesine göre alınabilecek bir monitör.
kanka casper aldı arkadaşım ve ona göre deneyimliyorum var mı diceğin ?
fiyatına göre bile alınmaz 120hz alırım daha iyi
Parayı buna vereceğime 75 hz kaliteli alırım daha iyi. Parayı çöpe atmaktan farksız.Fiyatına göre alınabilir dedim. Yoksa 4k bu var 5k bu var gibi öneriler çözüm değil. Çünkü o mantıkla 4 ü veren 5 i de verir o zaman 6 da verir diye uzar gider. Arkadaşın bütçesine göre alınabilecek bir monitör.