Bu mönitör G24F-2 yerine alınır mı ?

G24F-2 yerine alınır mı ?

• Alınır bu fiyatta kaçmaz.

Kullanılan: 1 14.3%
  • Hayır G24F-2 yi bekle

Kullanılan: 6 85.7%

• Kullanılan toplam oy
    7
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam düşüncelerim Philips ve Gigabyte arasında bu onların arasına girebilecek mi?
Hocam bana göre her türlü Gigabyte al ama diğer monitörü önermem güzel marka ama ben beğenmiyorum müşterilerimde denedik ama iyi bir sonuç alamadık açıkçası.İsterseniz Acer için attığım videoyu izleyin ona göre karar verin.

Kesinlikle Philips kötü demiyorum iyi marka ama kendi tercihim olarak Gigabyte,Asus,Dell,MSI,Acer markalarının Monitörünü kullandım ve kullandırttım hiç bir sorun yaşamadım.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam bana göre her türlü Gigabyte al ama diğer monitörü önermem güzel marka ama ben beğenmiyorum müşterilerimde denedik ama iyi bir sonuç alamadık açıkçası.İsterseniz Acer için attığım videoyu izleyin ona göre karar verin.

Kesinlikle Philips kötü demiyorum iyi marka ama kendi tercihim olarak Gigabyte,Asus,Dell,MSI,Acer markalarının Monitörünü kullandım ve kullandırttım hiç bir sorun yaşamadım.
1- Özel değilse işiniz nedir ?
2- Beğenmediğiniz Philipsin bu modelini mi kullandınız ?
3- G24F-2 kullandınız mı ?
4-Philipsten şu an vazgeçtim gibi hissediyorum en son çare olarak Lenovo G24-20 ve Acer duruyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
1-IT şirketinde çalışıyorum.
2-Bu model mi emin değilim ama genelde FHD IPS panel 1ms kullandığımız için aynı model olabilir.
3-Evet kullandım.Şirkette test amaçlı.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
G24F-2 kullanıyorum hocam. Beklemeden almanızı öneririm. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Screenshot_20221007-231543.png

Aslında gidilebilirse buralardan alınabilir.

Pek oyun oynamadığım için yüksek hz benim için önemli değil. Benim için önemli olan asıl şey, doğru renk gomutları vs.

Oyun için incelediğim monitörler arasında Acer ve Asus monitörler var. @Çağdaş Işık'ın paylaştığı Acer çok iyidir.

Sizin paylaştığınız Philips'i de inceledim. Bu monitörü yakın bir tanıdığım da kullanıyor, ona da sordum. Gayet memnun ve tavsiye ediyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ekli dosyayı görüntüle 8795

Pek oyun oynamadığım için yüksek hz benim için önemli değil. Benim için önemli olan asıl şey, doğru renk gomutları vs.

Oyun için incelediğim monitörler arasında Acer ve Asus monitörler var. @Çağdaş Işık'ın paylaştığı Acer çok iyidir.

Sizin paylaştığınız Philips'i de inceledim. Bu monitörü yakın bir tanıdığım da kullanıyor, ona da sordum. Gayet memnun ve tavsiye ediyor.
Her halde hepsini yeni açılana gönderdiler.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

İzmir'de İtopya mağazası olmaması çok kötü ve durum.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Philips renk konusunda Gigabyte G24F-2 den daha iyi yani renk için alacaklar Philips alsın oyun için olanlar gigabyte alsın bile diyebiliriz.Ben oyun tarafındayım Philips aklımı biraz kurcalıyor bakıcaz bakalım.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Her halde hepsini yeni açılana gönderdiler.
İtopya da outlet kısmında da var görünüyor kendi outlet depoları var arayıp sorsunlar satış fiyatının daha altına çıkıyor. Genelde test ürünü olanlar orada ucuza satılıyor .
Outlet olarak tıklandığında nerelerde var gösteriyor.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Philips renk konusunda Gigabyte G24F-2 den daha iyi yani renk için alacaklar Philips alsın oyun için olanlar gigabyte alsın bile diyebiliriz.Ben oyun tarafındayım Philips aklımı biraz kurcalıyor bakıcaz bakalım.
Ben servisi yüzünden philps almaktan vazgectim servisi berbat philps tv kullanıyorum sırf bu yüzden vazgeçilir.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ben servisi yüzünden philps almaktan vazgectim servisi berbat philps tv kullanıyorum sırf bu yüzden vazgeçilir.
:(

Ülkede hiçbir markanın servisi iyi değil ne yazık ki. Ama net olarak servis sıkıntısı olan bir firma ise, uzak durmakta fayda var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri