Bu Monitörde Ölü Piksel Çıkarsa Ne Yapmalıyım?

KS

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Dellin direkt olu pixel icin iade politikasi var
Yani çiçek sepeti ile veya beta plus isimli satıcı ile iletişime geçmeden sadece dell ile iletişime geçerek değişim yapabiliyor muyum? Süreç nasıl işliyor; ben monitörü gönderiyorum 1 hafta bekliyorum yenisi geliyor şeklinde mi?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Yani çiçek sepeti ile veya beta plus isimli satıcı ile iletişime geçmeden sadece dell ile iletişime geçerek değişim yapabiliyor muyum? Süreç nasıl işliyor; ben monitörü gönderiyorum 1 hafta bekliyorum yenisi geliyor şeklinde mi?
Oyle biliyorum direkt degisim yapiliyordu

KS

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Oyle biliyorum direkt degisim yapiliyordu
Kendi sitesinde 5e kadar izin veriliyor diyor, 5'ten az sayıda piksel çıkarsa kabul etmiyorlar mı yani :/
1709617918077.png

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Monitör alıcaksan amazondan almanı tavsiye ederim benim asus aldığım monitörde 1.ay iade hakkımın bittiği günlerde ölü piksel çıktı ama hiç bir şey demeden iade aldılar amazonun müşteri hizmetleri bu konularda hiç uğraştırmıyor ve evinizden ücretsiz şekilde monitörü alıyolar

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
@Lory daha bilgili bu konuda
Etiket yine gözükmedi.

Ölü piksel dediğin çok sıkıntılı birşey değil zaten ama illa olmasını istemiyorsan dellin teknik servisi çok yardımcı oluyor. Bence hem ölü piksel açısından hemde kalite açısından alabileceğin en iyi monitör.

KS

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Monitör alıcaksan amazondan almanı tavsiye ederim benim asus aldığım monitörde 1.ay iade hakkımın bittiği günlerde ölü piksel çıktı ama hiç bir şey demeden iade aldılar amazonun müşteri hizmetleri bu konularda hiç uğraştırmıyor ve evinizden ücretsiz şekilde monitörü alıyolar
Amazondan 10 bit diye vx2780j2-k aldım dolandırıldım onu geri iade edecem zaten. Sanki Dell G2724D'yi amazonda satan varmış da ben almamışım gibi konuşuyorsun.

KS

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Etiket yine gözükmedi.

Ölü piksel dediğin çok sıkıntılı birşey değil zaten ama illa olmasını istemiyorsan dellin teknik servisi çok yardımcı oluyor. Bence hem ölü piksel açısından hemde kalite açısından alabileceğin en iyi monitör.
İçimi rahatlattın sağ ol

Aquaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Amazon kadar güzel bir marka yok. İşin kötü yanı almak istediğimiz her monitör veya ürün amazonda yok keşke olsa donumu bile amazondan alırım. Ölü Pixeli görmezden gelen garantiye almayan firmaları dolandırıcı olarak görüyorum sonuç olarak bu bir ARIZA-HATA-KUSUR artık ne derseniz.

KS

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Amazon kadar güzel bir marka yok. İşin kötü yanı almak istediğimiz her monitör veya ürün amazonda yok keşke olsa donumu bile amazondan alırım. Ölü Pixeli görmezden gelen garantiye almayan firmaları dolandırıcı olarak görüyorum sonuç olarak bu bir ARIZA-HATA-KUSUR artık ne derseniz.
Benim aldığım satıcı iade raporu yoksa iade olmaz diyor bu ne demek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri