Bu Monitör'ü Alacağım sizce?

nekreyazar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhabalar,

Uzun süredir monitör arıyorum. Bunda karar kıldım

FPS ağırlıklı oyun oynuyorum. Sizce bu tercih doğru olur mu?

Birde 2. el

Bunun 2.eli vardı aklımda ama VA panel diye biraz uzak durdum. Sizlerin düşüncesi nedir?

ghostofpasha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorsan ıps panel tercih edebilirsin va panel yüksek hzlerden dolayı kullanışlı valo cs gibi oyunlarda

KS

nekreyazar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorsan ıps panel tercih edebilirsin va panel yüksek hzlerden dolayı kullanışlı valo cs gibi oyunlarda
FPS oyunlarında VA panel sorun çıkarmaz mı? Valorant, CSGO gibi oyunlarda? Herkes farklı bir şey söylüyor iyice kafam bulandı. Önceden odyssey g7'yi almak istiyordum. 240hz 2K olduğu için ama VA panel alma diyorlar çoğu insan da. Kararsız kaldım iyice

ghostofpasha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
FPS oyunlarında VA panel sorun çıkarmaz mı? Valorant, CSGO gibi oyunlarda? Herkes farklı bir şey söylüyor iyice kafam bulandı. Önceden odyssey g7'yi almak istiyordum. 240hz 2K olduğu için ama VA panel alma diyorlar çoğu insan da. Kararsız kaldım iyice
açıklmasını yaptım e-spor oyuncuları yüksek hz'den dolayı VA panel kullanabilir hikaye ağırlık oyunlar oynuyor isen ıps paneli tercih etmelisin renkler daha canlı olur

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
sorun çıkarmaz sadece ıps panel renkleri daha güzel doygun gösteriyor

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
O zaman samsung olanı alayım mı sizce 2. el hocam? 7 bin TL'ye satıyor kişi. Veya bu ilk ilettiğim asus tuf siz olsanız hangisini alırsınız? Öneriniz nedir bana acaba
eğer g7 temiz ise kutusu garantisi faturası filan varsa
sonra ölü piksel filan çizik yoksa alınabilir fiyatıda güzel bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri