Bu Monitörü Sipariş Verdim Sizce Pişman Olurmuyum?

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Merhaba arkadaşlar bayadır monitör araştırıyordum asus,lenova vs derken bu monitörü aldım. Kullananlar ya da bilgisi olanlar sizce mantıklımı die fikrinizi almak istedim ?

Evet mantikli hayirli olsun. SS IPS panel oldugu icin ghosting ve gecikmeyi en aza indiriyor mantikli bir secim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba arkadaşlar bayadır monitör araştırıyordum asus,lenova vs derken bu monitörü aldım. Kullananlar ya da bilgisi olanlar sizce mantıklımı die fikrinizi almak istedim ?

Şuanda bu fiyatta En alınabilir,En Fiyat performans monitör olarak söyleyebilirim fiyatları
çok değiştiği için şuanda alın geçin diyebilirim.180Hz Overclock ve SS IPS olabilmesi diğer rakiplerini ezip geçiyor ve kalitesini ortaya koyuyor.

SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Şuanda bu fiyatta En alınabilir,En Fiyat performans monitör olarak söyleyebilirim fiyatları
çok değiştiği için şuanda alın geçin diyebilirim.180Hz Overclock ve SS IPS olabilmesi diğer rakiplerini ezip geçiyor ve kalitesini ortaya koyuyor.

SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Akşam siparişi verdim umarım sıkıntısız olur :)

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

çok mantıklı o fiyata alınabilecek en iyisi denilebilir hayırlı olsun

muptebelboy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

kanka hayırlı olsun şimdiden ıps panel 165 hz fps oyunlarında öne geçersin güzel yani

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
çok mantıklı o fiyata alınabilecek en iyisi denilebilir hayırlı olsun
Teşekkürler aslında Asus bakıyordum 2-3 aydır ama onunda fiyatı artınca ilk fiyatları 3.300-3.500 bandında idi o yüzden geri onu da almak istemedim

Bu modelinde sorun yok bunu diğer modelinde coil whine var.
Bobin seside diğer model de idi dimi

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar dün geldi ürün ama kafamı kurcalayan birşey var ekran da sağ köşe normal mi yoksa değişim mi talep edeyim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-03-23 saat 23.05.13.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-23 saat 23.05.13.jpg
    280 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Görsel 2023-03-23 saat 23.21.02.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-23 saat 23.21.02.jpg
    298 KB · Görüntüleme: 18

laz61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Selamlar sevgili hocam bu monitörün 27 inç olan versiyonunda inanılmaz ghosting var 3 adet iade ettim o derece. fakat renk gaması asus kadar olmasa da kötü değil şöyle düşünün' sarı gold silahınızı soluk sarı gibi görürsünüz ham renk vermez bunun sebebi ise 6+2FRC =8 bit den meydana geliyor .6+2 FRC li monitörlerde genelinde flicker sorunuda meydana geliyor.Benim gibi hasssaz çok dikkatli değilseniz bu tür detaylara takılmayın. fiyat performas ürünü diyebilirim.

Arkadaşlar dün geldi ürün ama kafamı kurcalayan birşey var ekran da sağ köşe normal mi yoksa değişim mi talep edeyim
ips panelde çok az ışık sızması mevcuttur ama sizin şansınıza biraz fazla ışık süzmesi mevcut.çok fazla takıntılı değilseniz kullanın bence.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hocam aceleniz yoksa sabirsiz degilseniz degisim talep edin. Gereksiz ışık sızması var. Biseyi etkilemez ama siyahlarda öyle sarariyor iste. 2-3 sene sonra belki satmak isterseniz bide satarken zorluk yasarsiniz. Hafif kusurlu ürün denilebilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri