Hocam bu Antech marka mı ya şeyden sordum hocam işte birkaç yıl önce 70 aldım ya şimdi belki daha pahalıysa zararı mı acaba giriyorum diye düşündüm de gerçi rgb 320 liraysa bu 250 lira olması çok iyi değil miRGB li Modeli 320 TL aynı ölçüde Başka markalarda var güzel fiyatlara ama resimli baskılı değil. Lazım değilse paraya dönüştürüceksen güzel teklif sat geç.
![]()
Genel Markalar Rgb 13 Değişen Ledli Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Su Geçirmez Mousepad Işıklı Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Rgb 13 Değişen Ledli Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Su Geçirmez Mousepad Işıklı Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu ürün antech mi markasıRGB li Modeli 320 TL aynı ölçüde Başka markalarda var güzel fiyatlara ama resimli baskılı değil. Lazım değilse paraya dönüştürüceksen güzel teklif sat geç.
![]()
Genel Markalar Rgb 13 Değişen Ledli Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Su Geçirmez Mousepad Işıklı Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Rgb 13 Değişen Ledli Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Su Geçirmez Mousepad Işıklı Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ürün satıldıkca satıcı ve fiyat değişiyor markası Antech olmasa bile Logitech ve Rampage markaları var aynı fiyata yani farketmez markaya takılmayın.Hocam bu ürün antech mi markası
Bu markayı bilio musunuz peki iyi midir antech markası misal porge ve klasse iyi ama bu bilindik miÜrün satıldıkca satıcı ve fiyat değişiyor markası Antech olmasa bile Logitech ve Rampage markaları var aynı fiyata yani farketmez markaya takılmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 39513![]()
Antech Unico Rgb Mouse Pad Led Işıklı Baskısız Siyah Renk Gaming Mouse Pad 90x40cm Mp-0790 - Fiyatı, Yorumları
Antech Unico Rgb Mouse Pad Led Işıklı Baskısız Siyah Renk Gaming Mouse Pad 90x40cm Mp-0790 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayır bilmiyorum ilk defa burada gördüm.Bu markayı bilio musunuz peki iyi midir antech markası misal porge ve klasse iyi ama bu bilindik mi