- Tepki
- 0
- İşlemci
- Ryzen 7
- Ekran Kartı
- 4060
Arkadaslar merhaba şu pc alınır mı ?
Peşin fiyatına taksitli o yüzden acaba beni 3-4 sene götürür mü ?
Aynen Pc Hocasının kasım ayı için 3.projesi Sistem çok iyi.
bu kasanın msi versiyonunu satın aldım ben benim sistemimden farkı anakartı anakartta ki fark ise benimki tek ssd bu linkini paylaştığım pcde 2 ssd girişi ve soğutma var bir tek kasası içime sinmedi ssd 1 tb kinsgton 7000 yapıp kasayıda 3000d corsair yapılırsa tadından yenmez 38,500 gibi bir rakama çıkar ama işlemci ısındığı için soğutma şart benim sistemim ile arasındaki tek fark anakart olduğu için iade edip bunu almadım yoksa bu iyi bir seçenek o arada ki 1 k farkı da soğutmaya vereceğim benAynen Pc Hocasının kasım ayı için 3. Sistem önerisi çok iyi.
Zamanla küçük küçük updateler yaparsınız sonuçta sistem geliştirmenin sonu yok.bu kasanın msi versiyonunu satın aldım ben benim sistemimden farkı anakartı anakartta ki fark ise benimki tek ssd bu linkini paylaştığım pcde 2 ssd girişi ve soğutma var bir tek kasası içime sinmedi ssd 1 tb kinsgton 7000 yapıp kasayıda 3000d corsair yapılırsa tadından yenmez 38,500 gibi bir rakama çıkar ama işlemci ısındığı için soğutma şart benim sistemim ile arasındaki tek fark anakart olduğu için iade edip bunu almadım yoksa bu iyi bir seçenek o arada ki 1 k farkı da soğutmaya vereceğim ben
aşağı da ki link benim 1 hafta önce aldığım pc ;
AMD R5 7500F - RTX 4070 12GB OC - A620M-E DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 12GB OC - A620M-E DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com