35.000-45.000 TL Bu PC Alınır Mı ?

SODEJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ramtech mağazasından hiç bir ürün alınmaz, bunu yerine, incehesap, gaming gentr, itopya gibi daha güvenilir sitelere yönelmenizi tavsiye ederim.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Aynen Pc Hocasının kasım ayı için 3. Sistem önerisi çok iyi.
bu kasanın msi versiyonunu satın aldım ben benim sistemimden farkı anakartı anakartta ki fark ise benimki tek ssd bu linkini paylaştığım pcde 2 ssd girişi ve soğutma var bir tek kasası içime sinmedi ssd 1 tb kinsgton 7000 yapıp kasayıda 3000d corsair yapılırsa tadından yenmez 38,500 gibi bir rakama çıkar ama işlemci ısındığı için soğutma şart benim sistemim ile arasındaki tek fark anakart olduğu için iade edip bunu almadım yoksa bu iyi bir seçenek o arada ki 1 k farkı da soğutmaya vereceğim ben

aşağı da ki link benim 1 hafta önce aldığım pc ;

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
bu kasanın msi versiyonunu satın aldım ben benim sistemimden farkı anakartı anakartta ki fark ise benimki tek ssd bu linkini paylaştığım pcde 2 ssd girişi ve soğutma var bir tek kasası içime sinmedi ssd 1 tb kinsgton 7000 yapıp kasayıda 3000d corsair yapılırsa tadından yenmez 38,500 gibi bir rakama çıkar ama işlemci ısındığı için soğutma şart benim sistemim ile arasındaki tek fark anakart olduğu için iade edip bunu almadım yoksa bu iyi bir seçenek o arada ki 1 k farkı da soğutmaya vereceğim ben

aşağı da ki link benim 1 hafta önce aldığım pc ;

Zamanla küçük küçük updateler yaparsınız sonuçta sistem geliştirmenin sonu yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri