Bir daha zor bu fiyataPC hocasının çıkardığı son sistem 9000 TL ydi bu fiyata aynı sistem ne zaman geri gelir tam alırken stoklar bitmişti
alsatçılara düşmüştür 10 10.5e bırakırlar onlara bak bencePC hocasının çıkardığı son sistem 9000 TL ydi bu fiyata aynı sistem ne zaman geri gelir tam alırken stoklar bitmişti
9 k ya alabilen olduğunu sanmıyorum...PC hocasının çıkardığı son sistem 9000 TL ydi bu fiyata aynı sistem ne zaman geri gelir tam alırken stoklar bitmişti
Allahım burda devam etme bari ya9 k ya alabilen olduğunu sanmıyorum...
Allahım burda devam etme bari ya
ben yorumlarda alamadık yazılarını gördüm aldım diyeni göremedim o yüzden
gençer i ben de pek sevmem daha önce 2-3 kere ssitemi kaçırdım ama bu sefer hazırlıklıydım ve şanslıydım.almışken almadım diyemem .taner hoca emek vermiş video çekmiş toplamış en azından aldım demeyi borç bildim kendimeben yorumlarda alamadık yazılarını gördüm aldım diyeni göremedim o yüzden
taner hocanın 15 gün önce vatan pc ile yaptıgı 1000 stoklu ürünüde ben aldım taner hocaya güveniyoruz tabiki ama bu siteler biraz insanı şüphelendiriyor.gençer i ben de pek sevmem daha önce 2-3 kere ssitemi kaçırdım ama bu sefer hazırlıklıydım ve şanslıydım.almışken almadım diyemem .taner hoca emek vermiş video çekmiş toplamış en azından aldım demeyi borç bildim kendme
Adam bilinmedik saçma sapan bir siteyle anlaşma yapmaz zaten kendi prestijide var ortada sonuçta bir sürü insan var 5 bin kişi almak istiyorsa 200 stok olduğu zaman yüzde 4 lük kısım sadece alabiliyor al satçılarıda göz önünde bulundurursak çoğu insanın alamıyor oluşu çok doğaltaner hocanın 15 gün önce vatan pc ile yaptıgı 1000 stoklu ürünüde ben aldım taner hocaya güveniyoruz tabiki ama bu siteler biraz insanı şüphelendiriyor.