Bu PC Aynı Fiyata Ne Zaman Gelir

XLSX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
PC hocasının çıkardığı son sistem 9000 TL ydi bu fiyata aynı sistem ne zaman geri gelir tam alırken stoklar bitmişti

KS

XLSX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Keşke stokları 400 yapsalardı daha iyi olurdu

vonaleee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
9 k ya alabilen olduğunu sanmıyorum...

q11231.png

vonaleee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
ben yorumlarda alamadık yazılarını gördüm aldım diyeni göremedim o yüzden
gençer i ben de pek sevmem daha önce 2-3 kere ssitemi kaçırdım ama bu sefer hazırlıklıydım ve şanslıydım.almışken almadım diyemem .taner hoca emek vermiş video çekmiş toplamış en azından aldım demeyi borç bildim kendime

metinqsq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
gençer i ben de pek sevmem daha önce 2-3 kere ssitemi kaçırdım ama bu sefer hazırlıklıydım ve şanslıydım.almışken almadım diyemem .taner hoca emek vermiş video çekmiş toplamış en azından aldım demeyi borç bildim kendme
taner hocanın 15 gün önce vatan pc ile yaptıgı 1000 stoklu ürünüde ben aldım taner hocaya güveniyoruz tabiki ama bu siteler biraz insanı şüphelendiriyor.

goktancelik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
taner hocanın 15 gün önce vatan pc ile yaptıgı 1000 stoklu ürünüde ben aldım taner hocaya güveniyoruz tabiki ama bu siteler biraz insanı şüphelendiriyor.
Adam bilinmedik saçma sapan bir siteyle anlaşma yapmaz zaten kendi prestijide var ortada sonuçta bir sürü insan var 5 bin kişi almak istiyorsa 200 stok olduğu zaman yüzde 4 lük kısım sadece alabiliyor al satçılarıda göz önünde bulundurursak çoğu insanın alamıyor oluşu çok doğal
Kendim üzerinden örnek verecek olursam ilk sistemimi Donanım Arşivinin çıkardığı bir sistemden almıştım stoklar 7 de açılmıştı ben kendi telefonumdan tabletten babamın telefonundan annemin telefonundan sürekli siteyi resetleyerek almaya çalıştım ve ister inanın ister inanmayın size kalmış 19.53 de 53 dakika aralıksız deneme sonucu sipariş verebilmiştim
Yani ekstra olarak girip site yüklenmiyor diyip 2-3 saat sonra girip fiyat yüksek bunlar dolandırıcı bu siteye inanmayın gibi saçma sapan yorumlarda bulunanlara itibar etmeyin benim tavsiyem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri