- Tepki
- 15
Kısa sürede değiştirilmeli hocam herhangi bir elektirik sorununda parçalara zarar verebilir.arkadaşlar merhabalar ek'de gördüğünüz üzere bu psu+kasalı olan bir hazır sistem aldım fakat psu'su kötü diye duydum çok bir sıkıntı olur mu değiştirmessem ne olur?
Hocam kasa için hiç iyi yorum göremedim bence başka kasalara yönelin.arkadaşlar merhabalar ek'de gördüğünüz üzere bu psu+kasalı olan bir hazır sistem aldım fakat psu'su kötü diye duydum çok bir sıkıntı olur mu değiştirmessem ne olur?
monitör almayı düşünüyordum artık onun yerine daha kaliteli bir psu alırım. Ne gibi psu markaları önerirsiniz ne gibi kriterler olmalı?Kısa sürede değiştirilmeli hocam herhangi bir elektirik sorununda parçalara zarar verebilir.
Bütçeniz ne kadardı?monitör almayı düşünüyordum artık onun yerine daha kaliteli bir psu alırım. Ne gibi psu markaları önerirsiniz ne gibi kriterler olmalı?
PSU markası olarak;monitör almayı düşünüyordum artık onun yerine daha kaliteli bir psu alırım. Ne gibi psu markaları önerirsiniz ne gibi kriterler olmalı?