Bu Sistem Adam Olur mu ?

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Fazla uzatmayacağım. PC almak istiyordum. Ne alacağıma karar verdim. Sonra annem birilerini aradı. Eniştesini. Seneye yazılımla ilgili bir bölüm istiyorum.(Yönetim Bilişim Sistemleri.) Seneye üniversite donanımlı bir bilgisayar isteyebilir demiş. Masaüstü değil laptop alsın ama seneye demiş. Şuanki pcsini biraz geliştiririz demiş. Video izleyebilmem için. Ama adam olabileceğini hiç sanmıyorum. Bir bakın adam olur mu ? Verilen paraya değer mi ? Anneme diyorum laptopsa laptop bu sene alalım. Fiyatlar artıyor diyorum. dinlemiyor. Bildiğini yap diyip trip atıyor. Bir el atın.

Dayımla konuştum. Şimdilik ram tak, gerekirse ekran kartını yükselt diyor. i3 artık eskidi. 1-2 yıl sonra o da kasmaya başlar diyor. i3 artık eskidiği ve kullanılmadığı için o kadar indirim yapılıyor diyor. Senin istediğin sistem bir şeye yaramaz diyor. i3 şuan sendeki işlemciyle aynı diyor. Vallahi fena bunaldım. İstediğim sistem normalde Gaminggen'deki 12.000 TL'lik Ultimaydı. Sonra 12.000 Tl laptop önerisi sordum. Bu fiyata değmez. Uzun süre götürmez laptop dediler. Yardım edin Allah rızası için.
Ekran Görüntüsü (260).png
Ekran Görüntüsü (261).png

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Allah rızası için yardım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Fotoğraftan hiç bir şey anlamadım. İşlemciniz ekran kartınız ne?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam sağ olun. Artık gerek kalmadı zaten. Denedik, geliştiremedik. Şimdide hiç açılmıyor. Yeni bir sistem alıcam.
Muhtemelen onu geliştirene kadar zaten yeni bir 2. el sistem almış olurdunuz.
Eldekinin bozulması iyi değil ama umarım yeni sistemin gönlündeki gibi olur.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Muhtemelen onu geliştirene kadar zaten yeni bir 2. el sistem almış olurdunuz.
Eldekinin bozulması iyi değil ama umarım yeni sistemin gönlündeki gibi olur.
Eyvallah teşekkürler. Eldeki sistem zaten çok eskiydi. 1 yıl video izleyebileceğim bir seviyeye getirecektik sadece. Üniversite sınavına hazırlanıyorum çünkü. Daha sonrasında yeni bir sistem alacaktım. Ama sistemi götürdüğümüz adamlar denemiş, sistem çok eski olduğu için işe yaramadı falan dediler. Dün almıştık geri. Bugün çalıştırmayı denedim çalışmadı. Sağlık olsun :D

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bu akrabaların olmayan bilgiyi aktarması da beni benden alıyor i3 eskidi iyi güzel de nesil kavramından haberi yok, destek olan akraba bulan dondurucuda falan saklasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri