Bu sistem alınır mı?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Almazdım hocam PSU bilindik değil sistme ileriye dönük değil 10.nesil.
Ekran kartı desen soğutması belli değil kesin bir şekilde söyleyebilirim ki aile kandırmak ve stok eritmek için yapılmış kasalar.

KS

Neoflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Almazdım hocam PSU bilindik değil sistme ileriye dönük değil 10.nesil.
Ekran kartı desen soğutması belli değil kesin bir şekilde söyleyebilirim ki aile kandırmak ve stok eritmek için yapılmış kasalar.
Hocam işlemci 2-3 sene götürse yeter beni

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam valo cs fivem tarzı oyunlar oynayacağım
O zaman aşağıdaki sistemi alabilirsin şahsen kendi apu sistemimle fivemde rahat rahat oynuyorum aşağıdaki ileriye dönük bir sistem paranı biriktirdikten sonra sadece ekran kartı tak oyna;

Sistemi özelleştirdim bu şekilde alın diğer şekilde kötü olur eğer bütçenize 27 ₺ eklersen al geç eklemezsen bellek kısmında aşağıdakine düşürebilirsin.

Kingston Fury Beast KF432C16BBK2/16 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek)​

KS

Neoflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman aşağıdaki sistemi alabilirsin şahsen kendi apu sistemimle fivemde rahat rahat oynuyorum aşağıdaki ileriye dönük bir sistem paranı biriktirdikten sonra sadece ekran kartı tak oyna;

Sistemi özelleştirdim bu şekilde alın diğer şekilde kötü olur eğer bütçenize 27 ₺ eklersen al geç eklemezsen bellek kısmında aşağıdakine düşürebilirsin.

Kingston Fury Beast KF432C16BBK2/16 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek)​

Hocam apu sistem sıkıntı olmaz mı fivem servarlarında

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Bence YouTuber sistemleri takip edilmeli. Bu bütçeye uygun sistemlerin çıkacağını düşünüyorum.

KS

Neoflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar peki kaliteli parçalardan oluşan 1650 li sistem toplasam nasıl olur

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hocam siz tek tek her zaman toplayabilirsiniz. Ben YT sistemlerini beklemeniz düşüncesindeyim. Beklemek istemezseniz de şu an çok fazla seçenek yok elimizde. Seçeneklerden birisini tercih edersiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri