https://www.incehesap.com/phoenix-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42326/
arkadaşlar bütçem maksimum bu kadar çıkıyor sizce alınır mı
arkadaşlar bütçem maksimum bu kadar çıkıyor sizce alınır mı
Hocam işlemci 2-3 sene götürse yeter beniAlmazdım hocam PSU bilindik değil sistme ileriye dönük değil 10.nesil.
Ekran kartı desen soğutması belli değil kesin bir şekilde söyleyebilirim ki aile kandırmak ve stok eritmek için yapılmış kasalar.
Hocam ne oyun oynayacaksın ?Hocam işlemci 2-3 sene götürse yeter beni
Hocam valo cs fivem tarzı oyunlar oynayacağımHocam ne oyun oynayacaksın ?
Ona göre öneri yapalım Valorant tarzı mı ?
O zaman aşağıdaki sistemi alabilirsin şahsen kendi apu sistemimle fivemde rahat rahat oynuyorum aşağıdaki ileriye dönük bir sistem paranı biriktirdikten sonra sadece ekran kartı tak oyna;Hocam valo cs fivem tarzı oyunlar oynayacağım
Hocam apu sistem sıkıntı olmaz mı fivem servarlarındaO zaman aşağıdaki sistemi alabilirsin şahsen kendi apu sistemimle fivemde rahat rahat oynuyorum aşağıdaki ileriye dönük bir sistem paranı biriktirdikten sonra sadece ekran kartı tak oyna;
![]()
Nova APU | Intel i5 12400 | 8 GB DDR4 | 256 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistemi özelleştirdim bu şekilde alın diğer şekilde kötü olur eğer bütçenize 27 ₺ eklersen al geç eklemezsen bellek kısmında aşağıdakine düşürebilirsin.
Kingston Fury Beast KF432C16BBK2/16 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek)
Hocam apu sistem sıkıntı olmaz mı fivem servarlarında
APU dan kötü olurArkadaşlar peki kaliteli parçalardan oluşan 1650 li sistem toplasam nasıl olur