Soru Bu Sistem Alınır Mı?

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhabalar ben sistem arıyorum. bütçem 15k civarlarında bu sistemin işlemcisini 5600 yaparak almayı düşünüyorum. bütçeme en iyi bunu buldum. başka var mı bilmiyorum varsa önerirseniz sevinirim ekran kartının nvidia olması tercihimdir amd gpu lu sistemler önermeyiniz lütfen. değiştirmemin iyi olacağını düşündüğünüz başka bir parça varsa belirtir misiniz? birde sağ altta bazı oyunlardaki fps değerleri yazıyor bana az geldi daha iyi performans vermesi gerekmez mi?

birde bu var fiyatları birbirlerine yakın hangisini önerirsiniz?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
merhabalar ben sistem arıyorum. bütçem 15k civarlarında bu sistemin işlemcisini 5600 yaparak almayı düşünüyorum. bütçeme en iyi bunu buldum. başka var mı bilmiyorum varsa önerirseniz sevinirim ekran kartının nvidia olması tercihimdir amd gpu lu sistemler önermeyiniz lütfen. değiştirmemin iyi olacağını düşündüğünüz başka bir parça varsa belirtir misiniz? birde sağ altta bazı oyunlardaki fps değerleri yazıyor bana az geldi daha iyi performans vermesi gerekmez mi?

birde bu var fiyatları birbirlerine yakın hangisini önerirsiniz?
atıgınız 2. sistem iyi

intel olarak bütce cıkarsa önerim budur intel daha stabil

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
atıgınız 2. sistem iyi

intel olarak bütce cıkarsa önerim budur intel daha stabil
hocam 2. sistem neden daha iyi dediniz farkını açıklar mısınız ben tam detaylı bilmiyorumda. 12400 f daha kötü değil mi 5600 den çok fark olur mu?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
hocam 2. sistem neden daha iyi dediniz farkını açıklar mısınız ben tam detaylı bilmiyorumda. 12400 f daha kötü değil mi 5600 den çok fark olur mu?
İlk sistemde A320 anakart var ama ikinci sistem B450 anakart kullanıyor. O yüzden ikincisi daha iyi. 12400F İse 5600 den daha iyi bir işlemcidir. 13.Nesil desteği onu çok daha avantajlı kılıyor.

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri