merhabalar ben sistem arıyorum. bütçem 15k civarlarında bu sistemin işlemcisini 5600 yaparak almayı düşünüyorum. bütçeme en iyi bunu buldum. başka var mı bilmiyorum varsa önerirseniz sevinirim ekran kartının nvidia olması tercihimdir amd gpu lu sistemler önermeyiniz lütfen. değiştirmemin iyi olacağını düşündüğünüz başka bir parça varsa belirtir misiniz? birde sağ altta bazı oyunlardaki fps değerleri yazıyor bana az geldi daha iyi performans vermesi gerekmez mi?
www.gaming.gen.tr
birde bu var fiyatları birbirlerine yakın hangisini önerirsiniz?
www.gaming.gen.tr

PC HOCASI-GG30 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı INTEL I3-12100F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 8GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.

birde bu var fiyatları birbirlerine yakın hangisini önerirsiniz?

SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.