ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Neden?Fiyatı biraz fazla bence. Hem o kasada GPU ve CPU normalden fazla ısınır.
Kasanın hava akışı iyi değil onun dışında alınır aslında. Kasayı düşününce pahalı geldi ama bu fiyatta 3060Ti - 12400F sistem onun dışında zor bulunur zaten.Neden?
Alayım mı direk ekran kartı falan nasıl?Kasanın hava akışı iyi değil onun dışında alınır aslında. Kasayı düşününce pahalı geldi ama bu fiyatta 3060Ti - 12400F sistem onun dışında zor bulunur zaten.
Ekran kartı iyi , normalde soğutma olarak da başarılı ama bu kasada normale kıyasla biraz daha sıcak çalışır.Alayım mı direk ekran kartı falan nasıl?
Bir problem falan olur mu peki?Ekran kartı iyi , normalde soğutma olarak da başarılı ama bu kasada normale kıyasla biraz daha sıcak çalışır.
Olmaz büyük ihtimalle.Bir problem falan olur mu peki?
Tamamdır peki sıvı soğutma falan almalı mıyım?Olmaz büyük ihtimalle.
Bu işlemci için fazla olur aslında. Daha uygun bir kule tipi soğutucu yeterli gelir. Aşağıda ki ürün uygun , alınabilir.Tamamdır peki sıvı soğutma falan almalı mıyım?
Anladım teşekkür ederim yardım ettiğin için ben çok anlamıyorum böyle konulardanBu işlemci için fazla olur aslında. Daha uygun bir kule tipi soğutucu yeterli gelir. Aşağıda ki ürün uygun , alınabilir.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bir sorun olursa hep yardım etmeye çalışırım.Anladım teşekkür ederim yardım ettiğin için ben çok anlamıyorum böyle konulardan