Soru Bu Sistem Alınır Mı ?

iee51

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1683374886447.png

Ultima-3060ti 19.106,72 özelleştirmelerle bu kadar tuttu. Kullanım amacı csgo, valorant, gta v , rdr2, ets2 tarzında oyunlar oynamak. Ortalama beni bu sistem upgrade siz ne kadar götürebilir bu yıl içinde 2x daha 8gb ram eklemeyi düşünüyorum. İleriye dönük baktığımızda acaba bu ekran kartı ve vram bana yeterli olucak mıdır ? Gta serisine biraz düşkün birisiyim gta 6 çıktığında yani ekran kartım ortalama gene götürür diye düşünüyorum ama gene de buradan da bi fikir alayım duruma göre farklı birşeyler mi bakalım önerileriniz varsa açığım. Teşekkürler şimdiden :)

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Ekli dosyayı görüntüle 20641
Ultima-3060ti 19.106,72 özelleştirmelerle bu kadar tuttu. Kullanım amacı csgo, valorant, gta v , rdr2, ets2 tarzında oyunlar oynamak. Ortalama beni bu sistem upgrade siz ne kadar götürebilir bu yıl içinde 2x daha 8gb ram eklemeyi düşünüyorum. İleriye dönük baktığımızda acaba bu ekran kartı ve vram bana yeterli olucak mıdır ? Gta serisine biraz düşkün birisiyim gta 6 çıktığında yani ekran kartım ortalama gene götürür diye düşünüyorum ama gene de buradan da bi fikir alayım duruma göre farklı birşeyler mi bakalım önerileriniz varsa açığım. Teşekkürler şimdiden :)
Maksimum bütçeniz nedir sadece sistem için?

KS

iee51

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Maksimum bütçeniz nedir sadece sistem için?
22000 hocam sistem için , monitör de almayı planladığım için 1080p monitör kafamda var ortalama iş görecek bir monitör işimi görür sanırım diye düşünüyorum :)

KS

iee51

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bazen böyle yenilikçi bir deneyim yaşamak adına intel bir işlemci ve intel arc a770 bir sistem toplasak ortalama kaç binde toplayabiliriz ya da hazır düzenleme yapabileceğimiz bir sistem varsa önerileriniz bekliyorum :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri