- Tepki
- 20
- İşlemci
- Amd
- Ekran Kartı
- 4070
Link guncelleVertu D5 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070
Kopyalayıp arama yerine yapıştırırsan en üstte çıkarLink guncelle
Link atsan daha kolay olurKopyalayıp arama yerine yapıştırırsan en üstte çıkar
Link atsan daha kolay olur
Yanında bir kaç bisi daha alcam kulaklık koltuk monitör falan hepsini topladığımda 50k yı geçmemeli senin gönderdiğin 40k benim aldıklarımda 50k yı geçiyorBaktim bence alinmamali az daha verio bu daha mantikli
![]()
ULTIMA-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-4070 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4070 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
10k ya cok guzel monitor kulaklik klavye mouse alinir unutma sonradna klavye 1500 2000 e degistirirsin ama ne islemciyi nede ekran kartini o fiystlara degistiremezsin @Greewe_Greew @Lory 10k monitor + ekipmanlarYanında bir kaç bisi daha alcam kulaklık koltuk monitör falan hepsini topladığımda 50k yı geçmemeli senin gönderdiğin 40k benim aldıklarımda 50k yı geçiyor
Ama kesin istediğim 2-3 model var10k ya cok guzel monitor kulaklik klavye mouse alinir unutma sonradna klavye 1500 2000 e degistirirsin ama ne islemciyi nede ekran kartini o fiystlara degistiremezsin @Greewe_Greew @Lory 10k monitor + ekipmanlar
Neden mesela?Ama kesin istediğim 2-3 model var
Hoşuma gidiyor pc yi uzun süre kullanıcam ve hiç birini degistirmek istemiyorum hosuma gidenleri seçtimNeden mesela?
Mesela hangi parcalarHoşuma gidiyor pc yi uzun süre kullanıcam ve hiç birini degistirmek istemiyorum hosuma gidenleri seçtim
Rampage xl rgb mouse padMesela hangi parcalar
2 sininde fiyatina degmedigini ve cok kotu oldugunu soyleyebilirimRampage xl rgb mouse pad
Gamebooster g918 fire strom red switch
İzlediğim tüm videolarda hepsinin iyi olduğu söyleniyor2 sininde fiyatina degmedigini ve cok kotu oldugunu soyleyebilirim![]()
Yalan malesef o fiyat bandinda cok daha iyi urunler var @Greewe_Greew daha dogru yonlendirir isterseniz alin ama kaziklanmis olursunuz sahsen bunuda sizin icin istememİzlediğim tüm videolarda hepsinin iyi olduğu söyleniyor
Asus vp249qgr10k ya cok guzel monitor kulaklik klavye mouse alinir unutma sonradna klavye 1500 2000 e degistirirsin ama ne islemciyi nede ekran kartini o fiystlara degistiremezsin @Greewe_Greew @Lory 10k monitor + ekipmanlar
Sor bakim ne kadar para ödenmiş iyi olduğunu söylemeleri içinİzlediğim tüm videolarda hepsinin iyi olduğu söyleniyor
Asus vp249qgr
hyperx haste
kemove k68
blackshark v2x
Sor bakim ne kadar para ödenmiş iyi olduğunu söylemeleri için
Monitörü 240 hz istiyorumAsus vp249qgr
hyperx haste
kemove k68
blackshark v2x
Sor bakim ne kadar para ödenmiş iyi olduğunu söylemeleri için
Hay hay spardox a bakabilirsin @Lory monitor konusunda daha bilgiliMonitörü 240 hz istiyorum
o zaman gamebooster gb2428ff alın, lory biraz kızacak ama olsunMonitörü 240 hz istiyorum