- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5500
- Ekran Kartı
- Axle RX 580 8 GB
Bu sistem alınır mı
Bütcem 13-14k arası duruma bağlı 15 e çıkabilirim

Bu bütcede rx 6600 bulabilir miyim kiekran kartı güncel değil rx 6600 daha mantıklı
Bulamazsın ben bi tane buldum o da 18K.Bu bütcede rx 6600 bulabilir miyim ki
Peki reis attığım sistemin ana kartını b450 yapsam bir de psu degissem alınır mıBulamazsın ben bi tane buldum o da 18K.
Neler oynayacaksın hocam RX580 gerçekten güncel değil ama ne oynayacağına bağlı alınabilir.Peki reis attığım sistemin ana kartını b450 yapsam alınır mı bide psu değişsem
Genellikle fps oyunları oynuyorum fakat sevdiğim bi kaç hikaye oyunu var onları da oynamak istiyorum ac valhalla,tw 3 ve rdr 2Neler oynayacaksın hocam RX580 gerçekten güncel değil ama ne oynayacağına bağlı alınabilir.
Hocam bütçen max bu ise alabilirsin ama valhalla ve tw3 oynatır ama RDR2 ne kadar oynatır bilemem ama düşük veya orta ayarlarda oynayabilirsin belki gibime geliyor alınabilir işlemci orta düzey 5 5500 yeterli ama ekran kartında biraz değişik oluyor gibi ama o da yeterli gibi sonuçta 13K sistem.Genellikle fps oyunları oynuyorum fakat sevdiğim bi kaç hikaye oyunu var onları da oynamak istiyorum ac valhalla,tw 3 ve rdr 2
Hocam bütçen max bu ise alabilirsin ama valhalla ve tw3 oynatır ama RDR2 ne kadar oynatır bilemem ama düşük veya orta ayarlarda oynayabilirsin belki gibime geliyor alınabilir işlemci orta düzey 5 5500 yeterli ama ekran kartında biraz değişik oluyor gibi ama o da yeterli gibi sonuçta 13K sistem.
Zorlarsam 15 e çıkabilirim galiba