Bu Sistem Için Sıvı Soğutma Ve Ram Önerisi;

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
KS

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
4-5 dedin o yüzden yoksa ram ile birlikte mi 5k dedin
Yok ayrı ayrı, ama alternatif fiyatlara göre de olursa piyasa değişiyorya sürekli bu sebeple alacağım zaman ki bütçemi ona göre yükseltir veya azaltırım. Yükseltme yapacağım içinde sıvı soğutmaya 4 5 k o civarda, ram içinde 3k civarı yeter diye düşündüm. Elbette tavsiyelerinize göre de hareket ederim. İşlemci için i7 13.nesil e yükseltmeyi, ekran kartı içinde ilerleyen süreçte 4070ti a geçmeyi düşünüyorum. Sistem i render için kullanacağım, iç mimarım bu sebeple ona göre de önerilerinizi bekliyorum

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
483

dostum kasadan memnunmusun kasa 360 lık desteklıyormu bu arada sıtesınde herhangi bir acıklama bulamadım

KS

dragonborn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24

dostum kasadan memnunmusun kasa 360 lık desteklıyormu bu arada sıtesınde herhangi bir acıklama bulamadım
Açıkcası bende bilmediğin için sormak istedim, sistemi şuana kadar hiç zorlamadım ama 1 kaç gün aralıksız çalıştırıp test ettim şuanlık problem görmedim. İlerleyen süreçte ne olur bilmiyorum. Sistem çok ucuz olduğu için aldım, yaklaşık 18 bin civarı bir ödeme yaptım.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Bu ikisi olabilir güzel parçalar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri