Soru Bu Sistem Ile Herhangi Bir Sıkıntı Yaşar Mıyım ?

emrrreis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hayırlı akşamlar. Güzel bir hazır sistem buldum ve kendimce şeyler ekledim, aşağıdaki şekilde:

İşlemci: Ryzen 5 5600

Anakart: Asus Prime B550M-K 4600MHz (OC) DDR4

RAM: Corsair 4x8 Vengeance RGB 3200MHz CL16 DDR4 (2x16 fiyatları uçmuş, ileride 64 GB Ram yapmayı düşünmediğim için 4x8 yaptım.)

Ekran Kartı: Asus Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit

Kasa: RAMPAGE Voyager 750W 80+ Bronze RGB ATX Mid

SSD: MLD M700 1TB NVMe 7000MB Okuma / 5500MB Yazma

HDD: WD 2TB Blue 256mb 7200rpm

KASA VE İÇİ BU ŞEKİLDE

Mouse: Razer Deathadder Essential

Kulaklık: HyperX Cloud II Kablolu

Monitör: Casper Excalibur 27" 200HZ 1ms (5299 TL, bu fiyatlarda daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim.

Mousepad: Razer Goliathus Extended Control Mousepad 70x30 cm

Son olarak Kulaklık Standı.

VE BUNLARIN HEPSİ SADECE 37.872 TL tuttu. Değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz her şeyi yazarsanız sevinirim.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
PSU iyi değil. SSD bence değiştir daha kaliteli marka al.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Onun dışında ekipman konusu birşey diyemem. Ama sistem iyi dediklerimi değiştirirsen daha iyi olur.

Reis PSU özel olarak değiştiremiyorum, kasayla beraber. SSD'yi dediğin gibi bir inceleyeyim.
Kendin toplamadın mı? Pardon hazır sistemmiş. Link atabilir misin bakayım.

KS

emrrreis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Onun dışında ekipman konusu birşey diyemem. Ama sistem iyi dediklerimi değiştirirsen daha iyi olur.

entor-robberamd-ryzen-5-5600asus-radeon-rx-6750-xt-dual-oc-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgami_h20190

kendimce bazı şeyleri değiştirdim. sen bana sadece dediğin gibi ssd ve değiştirmem gerekiyorsa kasa önerirsen mutlu olurum.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Thermaltake H570 TG kasasını ya da ondan sonrakileri tercih edilebilir.
Corsair 1TB MP600 tercih edebilirsin. MLD'den daha düşük değerleri ama kesinlikle Corsair kadar kaliteli değil.

KS

emrrreis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Thermaltake H570 TG kasasını ya da ondan sonrakileri tercih edilebilir.
Corsair 1TB MP600 tercih edebilirsin. MLD'den daha düşük değerleri ama kesinlikle Corsair kadar kaliteli değil.
kasayı H570 TG yaptım, SSD'yi de dediğin gibi yaptım. Eğer müsaitsen biraz daha sorularım var reis. Klavye olarak Apex 9 Mini düşünüyordum, bana Türkçe klavye lazım ama bu UK klavyeymiş. bana yine max 3k olacak şekilde güzel bir klavye önerebilir misin ?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
kasayı H570 TG yaptım, SSD'yi de dediğin gibi yaptım. Eğer müsaitsen biraz daha sorularım var reis. Klavye olarak Apex 9 Mini düşünüyordum, bana Türkçe klavye lazım ama bu UK klavyeymiş. bana yine max 3k olacak şekilde güzel bir klavye önerebilir misin ?
Ekipman konusunda bilgim yok. @Greewe daha iyi biliyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Türkçe klavye neden istiyorsun? Kaliteli yok.

KS

emrrreis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Türkçe klavye neden istiyorsun? Kaliteli yok.
reis şu zamana kadar pc sadece macbook pro kullandım, sebebi kullandığım tüm klavyelerin tr olması, ing klavyede sıkıntı yaşarım diye düşünmüştüm. eğer dediğin gibi kaliteli yoksa apex 9 miniden devam edeyim ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
reis şu zamana kadar pc sadece macbook pro kullandım, sebebi kullandığım tüm klavyelerin tr olması, ing klavyede sıkıntı yaşarım diye düşünmüştüm. eğer dediğin gibi kaliteli yoksa apex 9 miniden devam edeyim ?
Hayır sorun yaşamazsınız. Apex 9 mini güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri