İyi fiyat ama PSU çok iyi değil.Ekli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Kotu aynısı gaming gende 15k olması lazımEkli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
0 mı 2. el miEkli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Alınmış hiç kullanılmamış kutusuyla beraber duruyormuş0 mı 2. el mi
Link atabilr msinizKotu aynısı gaming gende 15k olması lazım
650w mi iyi değil yoksa marka mı?İyi fiyat ama PSU çok iyi değil.
şu anda öyle bi sistem yok stoklar tükenmiş olabilirKotu aynısı gaming gende 15k olması lazım
0 ise fena fiyat değilEkli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Aynı sistem kasa psu daha iyi aynı para eğer kasa ve psu değişmez dersende iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/2385...ite-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Ekli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Arkadaşın attığı 3060 Tİ senin attığın 3060 8GBAynı sistem kasa psu daha iyi aynı para eğer kasa ve psu değişmez dersende iyi https://www.gaming.gen.tr/urun/2385...ite-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Ekli dosyayı görüntüle 17925Ekli dosyayı görüntüle 17926
Pardon onu 3060 twin diye gördüm ama yinede 0 almak daha mantıklıArkadaşın attığı 3060 Tİ senin attığın 3060 8GB
adam sıfır kutulu parçalarla alıyoPardon onu 3060 twin diye gördüm ama yinede 0 almak daha mantıklı
Dostum fikrim bu yonde 2.el almaktansa isterse daha kargoda olsun bana böyle almak mantıklı geliyoradam sıfır kutulu parçalarla alıyo
3060 ti li olmaz eğer almak istiyorsanız alabilirsinizPeki 15 max 16k ya f/p önerebileceğiniz başka sistem var mı?
Ti olmak zorunda değil varsa önerebileceğiniz sistem atabilrmisniz3060 ti li olmaz eğer almak istiyorsanız alabilirsiniz
eğer sistem gerçekten açılmamışsa alınabilir çünkü ti ile aradaki fark görmezden gelinmeyecek gibi değilTi olmak zorunda değil varsa önerebileceğiniz sistem atabilrmisniz
bu testte 3060 12 gb onu da hesaba katmak lazım ona rağmen fark cidden fazlaeğer sistem gerçekten açılmamışsa alınabilir çünkü ti ile aradaki fark görmezden gelinmeyecek gibi değil
Biraz daha araştırdım bu sistemi buldum ilk attığım sistemden daha mı iyi bueğer sistem gerçekten açılmamışsa alınabilir çünkü ti ile aradaki fark görmezden gelinmeyecek gibi değil
bu testte 3060 12 gb onu da hesaba katmak lazım ona rağmen fark cidden fazla
aynı sistemi kullanıyorum fiyat nedir?Biraz daha araştırdım bu sistemi buldum ilk attığım sistemden daha mı iyi bu
aynı sistemi kullanıyorum fiyat nedir?
kasa psu ve ekran kartının 3 fanlı olmasından daha iyi diğer sistemden hatta ssd de daha iyiBiraz daha araştırdım bu sistemi buldum ilk attığım sistemden daha mı iyi bu
satın almadıysanEkli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Alınır muhtemelen al satci kar amaçlı almış satıyor tahminimceEkli dosyayı görüntüle 1792416k ya anlaştık bu fiyata bu sistem iyi mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Bende aynı sistemi kullanıyorum ne kadara buldunuz?aynı sistemi kullanıyorum fiyat nedir?
testlerine buradan bakabilirsin
kasa psu ve ekran kartının 3 fanlı olmasından daha iyi diğer sistemden hatta ssd de daha iyi
hocam ben 15750ye almıştım sistem çıktıktan 1 hafta sonra kadarAlınır muhtemelen al satci kar amaçlı almış satıyor tahminimce
Bende aynı sistemi kullanıyorum ne kadara buldunuz?
siz?hocam ben 15750ye almıştım sistem çıktıktan 1 hafta sonra kadar