21.000-25.000 TL Bu Sistem Nasıl

angolo3999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
5600
Ekran Kartı
4060
Bana monitör dahil 25 k sistem tavsiye edebilirmisiniz aklımdaki
monitör olarakta
VIEWSONIC 23.6 VX2418C FHD 165HZ 1MS Freesync Premium Curved Oyuncu Monitörü

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Bana monitör dahil 25 k sistem tavsiye edebilirmisiniz aklımdaki
monitör olarakta
VIEWSONIC 23.6 VX2418C FHD 165HZ 1MS Freesync Premium Curved Oyuncu Monitörü
Sistem İyi Ama Biraz Bütçe Arttırırsan Parçaları Özelleştirmek Daha Doğru Özelliklede Kasayı. Onun Dışında Monitörü Ben Kullanıyorum Eğer Va Alıcaksan Öneririm Ama Genel Bi Monitör İstiyorsan IPS Alman Daha Doğru.

oyunsever340

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem İyi Ama Biraz Bütçe Arttırırsan Parçaları Özelleştirmek Daha Doğru Özelliklede Kasayı. Onun Dışında Monitörü Ben Kullanıyorum Eğer Va Alıcaksan Öneririm Ama Genel Bi Monitör İstiyorsan IPS Alman Daha Doğru.
Yani online oyun oynamıyorum hikayeli oyun oyun oynuyorum o yüzden monitör problem yok kasa olarak hangisini tavsiye edersiniz

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yani online oyun oynamıyorum hikayeli oyun oyun oynuyorum o yüzden monitör problem yok kasa olarak hangisini tavsiye edersiniz
Sen Bilirsin Monitör Konusunda Sana Kalmış Ben Bilgi Olarak Söyledim. Kasa Olarak Cougar Archon 2 650W Olanı Alın.

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hayır Cougar Archon 2 bahsediyorum
Genel Olarak Cougar Markası İyi Ve Güvenilir Bir Markadır. İçindeki Psu Sıkıntı Çıkarmaz Kasa Olarakta Önü Mesh Güzel Bir Kasa Gibi Duruyor Tek Eksiği 3 Fanlı Olması Onun Dışında Kötü Bir Yanını Duymadım

oyunsever340

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Genel Olarak Cougar Markası İyi Ve Güvenilir Bir Markadır. İçindeki Psu Sıkıntı Çıkarmaz Kasa Olarakta Önü Mesh Güzel Bir Kasa Gibi Duruyor Tek Eksiği 3 Fanlı Olması Onun Dışında Kötü Bir Yanını Duymadım
Soğutmada başarılımı

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Soğutmada başarılımı
Ekstra İşlemci Soğutucu Almayacaksan Kasadan Beklemen Biraz Saçma 5 5600 Isınan Bir İşlemci Ha Kullanılır Mı Normal Oyunlar Vs Oynuyorsa Evet İşlemci Soğutucusuzda Kullanılır Rahatlıkla Ama Yüksek Kapasiteli AAA Oyunlar Oynayacaksan İşlemci Soğutucu Alman Gerek.

KS

angolo3999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekstra İşlemci Soğutucu Almayacaksan Kasadan Beklemen Biraz Saçma 5 5600 Isınan Bir İşlemci Ha Kullanılır Mı Normal Oyunlar Vs Oynuyorsa Evet İşlemci Soğutucusuzda Kullanılır Rahatlıkla Ama Yüksek Kapasiteli AAA Oyunlar Oynayacaksan İşlemci Soğutucu Alman Gerek.
Bitfenix ligt mesh kasası nasıldır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri