Yardım Bu Sisteme En Fazla Ekran Kartı Ne Takabilirim?

venomakasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
Ekran Kartı
-
Dostlar

Ekran kartı upgrade edeceğim ancak bu mevcut sisteme en fazla darboğaz olmayacak şekilde ne takılır bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

ANAKART: Asus P9X79 DELUXE

İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz

EKRAN KARTI: AMD Radeon™ HD 6670

RAM
: 4x4 (16 gb) Corsair 1600MHz 16gb RAM

Depolama: 250gb Sata SSD

KASA: Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black Oyuncu Kasası(AK-TOX-01BK)

Güç Kaynağı: 750watt

Benim aklımda "Gigabiyte rx 6600 xt gaming x 8gb 256" var. Adam 4200 tlye satıyor bunu almak istiyorum şahsen

Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Dostlar

Ekran kartı upgrade edeceğim ancak bu mevcut sisteme en fazla darboğaz olmayacak şekilde ne takılır bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

ANAKART: Asus P9X79 DELUXE

İŞLEMCİ: Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz

EKRAN KARTI: AMD Radeon™ HD 6670

RAM
: 4x4 (16 gb) Corsair 1600MHz 16gb RAM

Depolama: 250gb Sata SSD

KASA: Akasa Venom Toxic Full Tower 2x23cm Fanlı 10 PCI Yuvalı Black Oyuncu Kasası(AK-TOX-01BK)

Güç Kaynağı: 750watt

Benim aklımda "Gigabiyte rx 6600 xt gaming x 8gb 256" var. Adam 4200 tlye satıyor bunu almak istiyorum şahsen
Maalesef, RX 6600 XT ekran kartına, i7-3820 işlemci çok zayıf kalır dostum. Kullanılır mı ? Evet kullanılır ama darboğaz yapar. İşlemcinizin RX 580 ile bile darboğaz yapma ihtimali var. Yani maksimum RX 580 alınır o işlemciye. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Kendiniz bu konuyu nette, arama motorunda detaylı bir şekilde araştırın.
Ben bu konuda şu sonuçları buldum. Sizin işlemci için darboğaz yapmayacak ekran kartları aşağıdaki linkte verilmiş.. 6 veya 8 GB olanlardan birini seçebilirsiniz.

Ekran kartlarının performanslarına da aşağıdaki linkte bulunan, "Relative Performance" kısmından bakabilirsiniz.

KS

venomakasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Maalesef, RX 6600 XT ekran kartına, i7-3820 işlemci çok zayıf kalır dostum. Kullanılır mı ? Evet kullanılır ama darboğaz yapar. İşlemcinizin RX 580 ile bile darboğaz yapma ihtimali var. Yani maksimum RX 580 alınır o işlemciye. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Kendiniz bu konuyu nette, arama motorunda detaylı bir şekilde araştırın.
Ben bu konuda şu sonuçları buldum. Sizin işlemci için darboğaz yapmayacak ekran kartları aşağıdaki linkte verilmiş.. 6 veya 8 GB olanlardan birini seçebilirsiniz.

Ekran kartlarının performanslarına da aşağıdaki linkte bulunan, "Relative Performance" kısmından bakabilirsiniz.

3070 ile test yapıyolar darboğaz göremedim , anlamadım

Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

3070 ile test yapıyolar darboğaz göremedim , anlamadım
Paylaştığınız videonun açıklama kısmında , "Intel Core i7 3820 4.0GHz." yazıyor, muhtemelen ya yanlış yazılmış ya da işlemciye overclock yapılmış. 3.60 olması lazım.

Nette aşağıdaki başlıkları yazarak araştırma yapın, verilen bilgiler işinize yarayabilir.

Başlık 1 : RX 6600XT için işlemci önerisi​

Başlık 2 : Processor recommendation for RX 6600XT.

RX 6600 XT ekran kartını almak istiyorsanız alın dostum. Kullanabilirsiniz, denemekte fayda var. Olmadı ileride işlemci, anakart vs.. sistemi yenilersiniz.

Sizin işlemci ve RX 6600XT ile oyun test videosu bulamadım, ona yakın bir video var aşağıda.

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

O site yanlış Malesef

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri