w7 ultimate 64bit
forumda yasakmı link atmak yasak değil ise link atarmısınız indire bilmem için ?w7 ultimate 64bit
forumda link paylaşmak değil ise paylaşa bilirmisiniz acabaWindows 7 Ultimate 64BİT kurabilirsiniz.
Intel - E5400 64BİT destekliyor zaten, hocam.
16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı.
Microsoft resmi sayfasından indire bilirsiniz.forumda yasakmı link atmak yasak değil ise link atarmısınız indire bilmem için ?
şu konuyu buldum nasıl ?Windows 7 Ultimate 32/64 bit ISO dosyası
Sorularınız için yeni konu açınız. Link kırık ise lütfen sol alttaki rapor kısmından bildirin. Dosya arşiv şeklinde paylaşılmıştır. ISO dosyasını indirilen arşivden çıkartın. Şifre: technopat HASH doğrulama nasıl yapılır? Orijinal dosyadır. Emin olamayanlar dosyanın HASH değerlerini...www.technopat.net
forumda link paylaşmak değil ise paylaşa bilirmisiniz acaba
Microsoft resmi sayfasından indire bilirsiniz.
Download Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK) from Official Microsoft Download Center
Windows® 7 için Windows® Otomatik Yükleme Seti (AIK), Microsoft Windows® 7 ve Windows Server® 2008 R2 ailesi işletimi sistemlerini yüklemenize, özelleştirmesine ve dağıtmanıza yardımcı olur.www.microsoft.com
( Güncel Forum Kuralları Bir Göz Gezdirmeniz Yeterli Olur. )
Önemli - Forum Kuralları (2023 Güncel)
PC Hocası Forum içi konu, işleyiş, kurallar ve ihlal durumlarını güncel şekilde paylaşıyoruz. Buna istinaden, büyük bir topluluk olduğumuz için önceliğimiz herkesin eşit şartlarda ve saygı çerçevesinde hareket etmesidir. ALINAN KURALLAR 1- Konu açarken başlıkların hepsini "BÜYÜK HARF"...forum.pchocasi.com.tr
Sorun yok, Hocam kurulum bittik den sonra takıldığın bir yer olursa seve seve yardım ederiz.Ekli dosyayı görüntüle 18566
tamamdır saolun ğeki rufus dosyası böyle olucak değilmi bir yanlışlık yok
ve bu videodan yapıyorum
burada takıldım hocam hangisini yapmalıyımSorun yok, Hocam kurulum bittik den sonra takıldığın bir yer olursa seve seve yardım ederiz.
Özel diyeceksiniz.burada takıldım hocam hangisini yapmalıyım
hocam böyle bir hata alıyorum internet var olarak gözüküyor ama işlevi yok neden olabilir acaba ?Özel diyeceksiniz.
2. resmi ben görmedim, disk bölümünü tek tek silin tek disk bölümü kalınca ileri diyeceksiniz. Gerisi zaten kurulum kendisi yapıyor.
Not:
Disk bölümü istersen yeni deyip bir bölümü D disk yapabilirsiniz
Kardeşim keşke '' Windows 7 Hangisini '' Kurmak yerine hatanın ana kaynağını yazarak soru sorsaydın. Bu kadar uğraşmazdın.girdim ama yok işte youtube vb yerlere girilmiyor zaten bu hata var diye format attım ama düzelmedi
tıkladım bir sorun yok diyorKardeşim keşke '' Windows 7 Hangisini '' Kurmak yerine hatanın ana kaynağını yazarak soru sorsaydın. Bu kadar uğraşmazdın.
Ağ ve İnternet menüsüne girerek, Ağ sorun gidericisi seçeneğine tıklamayı dener misin.?
Ağ ayalarını sıfırlamayı dener misin? Birde.tıkladım bir sorun yok diyor
nasıl sıfırlıyorum ?Ağ ayalarını sıfırlamayı dener misin? Birde.
CMD üzerinden yapacaksın ağ sıfırlama işlemini yönetici olarak çalıştırıp şu komutları yaz;nasıl sıfırlıyorum ?