PSU kötü başka sistemlere de bakılabilir.Bu sistemi alıcam bi sorun olur mu bide 5000 tl altı monitör önerebilirmisiniz Sistem
anakartı degiştirirsem daha iyi olur mu hangisini yapmalıyımAnakart düşük , PSU çok kötü değil galiba giriş seviyesi sayılabilir ama daha iyileri bulunabilir gibi.
268 TL farkla B550'ye geçmen iyi olur.anakartı degiştirirsem daha iyi olur mu hangisini yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 16919
MSI yapabilirsin gigabyte kronik secure boot sorunu var.anakartı degiştirirsem daha iyi olur mu hangisini yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 16919
268 TL farkla B550'ye geçmen iyi olur.
Ben yukarıda A320 yazıyor diye düşük dedim. Az farkla B550 çok daha iyi olur ama A520 de pek düşük sayılmaz. Yine de B550 seçmeye çalışın.
Arkadaşlar saolun sistemi aldım sadece anakarti değiştirdim b550 m yaptimMSI yapabilirsin gigabyte kronik secure boot sorunu var.
vatandan uzak durun cok yüksek fiyatlardan satıyorlar kazıklanmak istiyorsanız ordan alabilirsinizBu sistemi alıcam bi sorun olur mu bide 5000 tl altı monitör önerebilirmisiniz Sistem