- İşlemci
- ryzen 5 5600
- Ekran Kartı
- rx 6700 xt
Arkadaşlar merhabalar,
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. 2k ekrana henüz geçemeyeceğim. Görüntü kayıplarının olacağının farkındayım, Aralık-Ocak gibi 2k monitör alacağım. Ek olarak bu sistemin yanına hava soğutucu alacağım şimdilik ekranı alırken onu da alırım inşallah nasipte varsa. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese.
Anakartını 550 ye yükselttim, ramleri bilindik markaya çevirdim 22500 tuttu
Oynayacağım oyunlar şöyle; World of tanks - LoL - warzone - R6 - BF 1-5-2042 - hikayeli oyunlarda RDR2 - Cyberpunk - elden ring - Baldurs gate 3 ve ona benzer oyunlar -
www.gaming.gen.tr
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. 2k ekrana henüz geçemeyeceğim. Görüntü kayıplarının olacağının farkındayım, Aralık-Ocak gibi 2k monitör alacağım. Ek olarak bu sistemin yanına hava soğutucu alacağım şimdilik ekranı alırken onu da alırım inşallah nasipte varsa. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese.
Anakartını 550 ye yükselttim, ramleri bilindik markaya çevirdim 22500 tuttu
Oynayacağım oyunlar şöyle; World of tanks - LoL - warzone - R6 - BF 1-5-2042 - hikayeli oyunlarda RDR2 - Cyberpunk - elden ring - Baldurs gate 3 ve ona benzer oyunlar -
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.