Yardım Bu Sistemi Satın Aldım Ancak Toplayabilir Miyim Sizce

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İşlemci
Amd
Ekran Kartı
Nvidia
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi satın aldım ancak evde kendim toplayabilir miyim şüphelerim var. Pc hocasına da mesaj ve mail attım ama görmüyor galiba yanına bile gidebilirim malzemeleri alıp sizce ne yapmalıyım?

Asus rog strix x870f
Amd ryzen 9800x3d
Msi rtx 5080 gaming trio
Gskill ripjaws 32 gb (16x2) ddr5 6400 mhz cl36
Msi mag a1000gl
Corsair nautilus 360 rs
Lian li lancool 3
Msi spatium m560 2tb ssd

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
sadece sunu dıyebılırım toplarken heyecan yapma . basit iş sadece parcayı alıcaksın yerine sokucaksık :D
ama işlemciyi takarken anakartın soketine zarar verme onun dısında cok fazla halıya falan koyma sıstemı statık elektrık olmasın . ılk once anakarta işlemci tak sonrasında sıvı sogutucunun montaj vıdalarını anakartın braketıne tak ondan sonra kasaya anakartı tak . kasanın fanlarını kablolalarını falan soyle kenara ayrıstır karısmasın elıne ayagına . anakartı kasaya taktıkdan sonra sıvı sogtucu nun montajını yap sısteme sonrasında ramlerın montajını yap . sonrasında sısteme takacagın psu kablolarını ayır kullanmayacaklarından psu montajını yap kablolalama yapmak ıstıyorsan bıraz tecrube ıster neyı nereden gecırecegıne dair . fan ve kasa kablolamalarını anakarta yap . artık ekran kartı montajı yapmaya hazırsın

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi satın aldım ancak evde kendim toplayabilir miyim şüphelerim var. Pc hocasına da mesaj ve mail attım ama görmüyor galiba yanına bile gidebilirim malzemeleri alıp sizce ne yapmalıyım?

Asus rog strix x870f
Amd ryzen 9800x3d
Msi rtx 5080 gaming trio
Gskill ripjaws 32 gb (16x2) ddr5 6400 mhz cl36
Msi mag a1000gl
Corsair nautilus 360 rs
Lian li lancool 3
Msi spatium m560 2tb ssd
Hocam sağlam sistem olmuş PCH Garaj'a çıkartabilirsiniz deneyin ama olmazsa.

Şu tip bir rehber izleyerek dikkatlice yapabilirsiniz aslında zor birşey yok ama eğer ilk kez yapacaksanız çok heyecan oluyor.

KS

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Pch garaj yapıyor mu toplama?
Benim korktugum nokta kabloları anakarta takmak

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Pch garaj yapıyor mu toplama?
Benim korktugum nokta kabloları anakarta takmak

Hocam dediğim bu seri siz veriyorsunuz parçaları hem video yapılıyor hemde sisteminiz toplanıyor.Kablolamada zor bir iş değil attığım tipte videolar dikkatlice izlenerek yapılabilir.

KS

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Hocam dediğim bu seri siz veriyorsunuz parçaları hem video yapılıyor hemde sisteminiz toplanıyor.Kablolamada zor bir iş değil attığım tipte videolar dikkatlice izlenerek yapılabilir.
Hocam bunu gördüm mail attım instagram dan yazdım ama dönmediler yerlerine bile gidebilirim. İstanbula çok yakınım keşke dönselerde parçaları alıp gitsem kafam rahatlar gerçekten

KS

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bekliyeyim madem tekirdağ çorlu dayım buralarda olam olsaydı grupta bilgişi beraber çözerdik bu işi aslında

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri