PSU markası nedir ve kartın modeli nedirMerhaba ben bir kasa topladim vatan bilgisayarda .
Intel i5 12400f
Geforce rtx 3060 8gb
Ram 16gb ddr4.asus prime h610m.crucial 500gb ssd . 550w kaynak gucu4
Thermaltake tr2 s 550w 80 plusPSU markası nedir ve kartın modeli nedir
Vatandan toplamanı önermem bu arada. Farklı yerlerden daha iyi sistem alınabilir bütçe belirtirsen öneri yapalım.
Çok iyi sayılmaz ama C4 değildir en azından.Thermaltake tr2 s 550w 80 plus
Ve ekran kart asusPSU markası nedir ve kartın modeli nedir
Vatandan toplamanı önermem bu arada. Farklı yerlerden daha iyi sistem alınabilir bütçe belirtirsen öneri yapalım.
Ben bu system fena sayilmam 15 bin civarida bu mukemmel Bence bu bandlarda ve bu performance calişmasi cok zor bukunur neredeyse 3 ay ben gece gunduz baktim. Bu kasa full bir indrima girdi ve ben aldımÇok iyi sayılmaz ama C4 değildir en azından.
Aldıysan sıkıntı yok sistem seni üzmez. Benim attığıma göre işlemci iyi , SSD ve PSU kalitesi düşük birde fiyatı bir tık fazla o kadar.Ben bu system fena sayilmam 15 bin civarida bu mukemmel Bence bu bandlarda ve bu performance calişmasi cok zor bukunur neredeyse 3 ay ben gece gunduz baktim. Bu kasa full bir indrima girdi ve ben aldım
Tabi bu system de gordum ama ben onu aldim.Kesinlikle bu sistemi al
![]()
ULTIMA-12100F / INTEL i3-12100F / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12100F oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Fiyati evet bir tık fazla cunku i5 . Ama ssd ve psu ben sonradan değiştrecem ve bunlari satarım ama diğer şeyler hic fena degilAldıysan sıkıntı yok sistem seni üzmez. Benim attığıma göre sadece SSD ve PSU kalitesi düşük birde fiyatı bir tık fazla o kadar.
Kart 8GB modeliymiş keşke 12GB olsaymışTabi bu system de gordum ama ben onu aldim.
Fiyati evet bir tık fazla cunku i5 . Ama ssd ve psu ben sonradan değiştrecem ve bunlari satarım ama diğer şeyler hic fena degil
Evet bende ne yapiyim. O kadar zor durumda kalan insanlarızKart 8GB modeliymiş keşke 12GB olsaymış
Bu daha iyi olurdu
![]()
NOVA-DUAL3060 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr