- Tepki
- 2,986
bu tarz wallpaperlar istiyorum wallpaper engine şart mı?
lively varmış ama onda böyle şeyler yok gibi saat felan ekleme
saat için başka bir uygulama gerekiyor hocam adını tam hatırlayamadımiç
bu tarz wallpaperlar istiyorum wallpaper engine şart mı?
lively varmış ama onda böyle şeyler yok gibi saat felan ekleme
Kralsın kralsaat için başka bir uygulama gerekiyor hocam adını tam hatırlayamadım
adını buldum manage rainmeter
sanırım hocam lively bende kullanmıştım zamanında pek güzel değil açıkcasıKralsın kralbu wallpaperlar için galiba engine şart ya
Ya ben beceremedim ya da cidden kötü :dsanırım hocam lively bende kullanmıştım zamanında pek güzel değil açıkcası
bence wallpaper engine daha iyi hocam kütüphanesi daha geniş ve performans ayarları varYa ben beceremedim ya da cidden kötü :d
Hocam saat istiyorum ben. Saat ve böyle güzel wallpaperDinamik bir şey (saat, dinlediğin spotify içeriği, arka planda çalan içeriğin ses şiddetine göre hareket eden bir şey vs.) istemiyorsan, bu ekran görüntülerini google lens ile taratarak internette bulabilir veya Alpha coders, UHD Paper gibi sayfalardan güzel ve kaliteli resim/gif bulabilirsin.
Wallpaper Engine alternatifi olarak da Lively Wallpaper'i önerebilirim. Kendi sayfasından veya Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.
EVET TAM OLARAK BUhocam sanırım yapmak istediginiz şey bu
farklı uygulamalar da var fakat özgürce wallpaper kullanmak için wallpaper engine üstüne bir uygulama yok, atölye öğesi çok fazla.Kralsın kralbu wallpaperlar için galiba engine şart ya
Wallpaper Engine üzerinde eğer kişiler isterse ek olarak saatli vs ekleyebiliyorlar, ek uygulamaya gerek olmadan büyük ihtimal sadece Wallpaper Engine ile çözebilirsin.Hocam saat istiyorum ben. Saat ve böyle güzel wallpaper
Livelyde hiç wallpaper yokki 6-7 tane var sadece
rainmater mond denedim ama bulanık saat, bunun çözümü var mıfarklı uygulamalar da var fakat özgürce wallpaper kullanmak için wallpaper engine üstüne bir uygulama yok, atölye öğesi çok fazla.
Wallpaper Engine üzerinde eğer kişiler isterse ek olarak saatli vs ekleyebiliyorlar, ek uygulamaya gerek olmadan büyük ihtimal sadece Wallpaper Engine ile çözebilirsin.
bilmiyorum hiç kullanmadım ayaları olabilir belki uygulamayı kurcaladın mı?rainmater mond denedim ama bulanık saat, bunun çözümü var mı
(bilmiyorum hiç kullanmadım ayaları olabilir belki uygulamayı kurcaladın mı?
bu rainmeter için bazı yerler güvenli değil diyor yoksa bende indirecektim öyle bir durum varmıdır?kurcaladım kurcaladım da yok ayar
(
sanmambu rainmeter için bazı yerler güvenli değil diyor yoksa bende indirecektim öyle bir durum varmıdır?