- Tepki
- 127
Rog kampanasıda devam ediyor olmalıBenim bildiğim şuan olan kampanyada sadece TUF ürünleri bulunuyor.
ASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
Benim bildiğim şuan olan kampanyada sadece TUF ürünleri bulunuyor.
ASUS Promotion
Kampanyaya dahil olan ASUS ürünlerini satın alın 6945 TL'ye kadar geri ödeme kazanın!* *Her katılımcı, kategori 1'den ürün grubu başına yalnızca bir (1) uygun ürün veya kategori 2'den bir (1) uygun Powered by ASUS özel PC talep edebilir.promotion.asus.com
O zaman ürün dahilmiş. Klavyeler kısmında en altta yazıyor.
Nays + cashback ile mantıklı gibiO zaman ürün dahilmiş. Klavyeler kısmında en altta yazıyor.
Hocam şimdi bunu nays ile aldım, %10 geri almak için başvuru yapmam gerekiyor mu naystan yoksa kendisi yatıyor mu geriO zaman ürün dahilmiş. Klavyeler kısmında en altta yazıyor.
Nays için bir bilgim yok maalesef.Hocam şimdi bunu nays ile aldım, %10 geri almak için başvuru yapmam gerekiyor mu naystan yoksa kendisi yatıyor mu geri
Nays kullanıp bu durum hakkında bilgisi olan var mıHocam şimdi bunu nays ile aldım, %10 geri almak için başvuru yapmam gerekiyor mu naystan yoksa kendisi yatıyor mu geri