Soru Bulanık Yazı Hatası

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
herkese merhaba
çok acil desteğinize ihtiyacım var hevesle aldığım monitör moralimi çok bozuyor dell,27 ınç,165 hz,1ms,ıps panel monitörüm oyuna girdiğimde yazılar bulanık oluyor ne yaptıysam düzeltemedim,ekran kartım saphıre 6600.monitörü dısplay ile bağladım olmadı hdm ile denedim olmadı,bu sorunu aşmak için ne yapmalıyım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
herkese merhaba
çok acil desteğinize ihtiyacım var hevesle aldığım monitör moralimi çok bozuyor dell,27 ınç,165 hz,1ms,ıps panel monitörüm oyuna girdiğimde yazılar bulanık oluyor ne yaptıysam düzeltemedim,ekran kartım saphıre 6600.monitörü dısplay ile bağladım olmadı hdm ile denedim olmadı,bu sorunu aşmak için ne yapmalıyım.
Emin değilim ama 27 inç 1080p biraz sorunlu olabiliyor, pixelleşme vs. Ondan olabilir

KS

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Emin değilim ama 27 inç 1080p biraz sorunlu olabiliyor, pixelleşme vs. Ondan olabilir
hocam ben bu monitörde masa üstündeyken yazılar düzgün oyunlarada yazılar çok göz yoruyor nvdia kartlarda 3d diye bir bölüm varmış kapatınca düzeldiğini bir çok videoda izledim fakat bendeki amd,mutlaka bir yerde bir sorun var.Ama nerede

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
hocam ben bu monitörde masa üstündeyken yazılar düzgün oyunlarada yazılar çok göz yoruyor nvdia kartlarda 3d diye bir bölüm varmış kapatınca düzeldiğini bir çok videoda izledim fakat bendeki amd,mutlaka bir yerde bir sorun var.Ama nerede
Örnek bir ss atabilir misiniz?

KS

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Ekli dosyalar

• IMG20230430230131.jpg
    IMG20230430230131.jpg
    3.5 MB · Görüntüleme: 43

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Dediğim gibi büyük ihtimalle pixelleşmeden kaynaklı.

KS

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu sorun monitörün yapısıyla alakalı olsa bile sonuçta ürünü naklen görerek almadım tamamiyle kitabı bilgi üzerine aldım yazdiklari özelliklerle monitörün taşıdığı özellikler bir değil bu sorun çözülsun ürün bende kalabilir

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
hocam bu bir sorun olmadığı için yani 27 inç de normal olduğu için kabul edemeyebilirler

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
herkese merhaba
Alakası var mı bilmiyorum ama monitör ayarlarından netliği değiştirebilir misiniz

Viewsonic xg2405 var bende netliği değiştirince dediğiniz gibi (bulanık) oluyor yazılar

KS

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Nereden ulaşabilirim bu ayarlara çözünürlük ayarları 1900 kusure 1080 ve hz 165 ayarlarında bahsettiğiniz bu ayarlar mi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Nereden ulaşabilirim bu ayarlara çözünürlük ayarları 1900 kusure 1080 ve hz 165 ayarlarında bahsettiğiniz bu ayarlar mi
Hayır bunlar değil
Monitörün altında veya arkasında olan tuşlarla monitörün kendi ayarlarından arayıp bulabilirsiniz
Bende manuel görüntü ayarları yazan yerde bulunuyor netlik ayarı

KS

özer özlü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürederim,malesef ne yaptıysam olmadı monitörü iade ettim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri