YasirT Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 May 2023 Mesajlar 7 Tepki 2 Konum İstanbul 4 Ağu 2023 #1 1 Bilgisayar Aldım Ve Bilgisayar İçin Bu Parçaları Sipariş Vereceğim. Sizce Bu Fiyata Bunlar Değer Mi? Veya Değişmesi Gereken Birşey Var Mı?
1 Bilgisayar Aldım Ve Bilgisayar İçin Bu Parçaları Sipariş Vereceğim. Sizce Bu Fiyata Bunlar Değer Mi? Veya Değişmesi Gereken Birşey Var Mı?
UgurG Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 20 May 2023 Mesajlar 757 Tepki 133 4 Ağu 2023 #2 YasirT' Alıntı: 1 Bilgisayar Aldım Ve Bilgisayar İçin Bu Parçaları Sipariş Vereceğim. Sizce Bu Fiyata Bunlar Değer Mi? Veya Değişmesi Gereken Birşey Var Mı? Genişletmek için tıkla ... Xioamininki 250ye Gördüm Geçende Birazdaha Bak İstersen Mouseyi Kullanıyorum F/P. Diğerlerini Bilmiyorum
YasirT' Alıntı: 1 Bilgisayar Aldım Ve Bilgisayar İçin Bu Parçaları Sipariş Vereceğim. Sizce Bu Fiyata Bunlar Değer Mi? Veya Değişmesi Gereken Birşey Var Mı? Genişletmek için tıkla ... Xioamininki 250ye Gördüm Geçende Birazdaha Bak İstersen Mouseyi Kullanıyorum F/P. Diğerlerini Bilmiyorum