Hocam UBS wifi adaptörü kullanıyorum ama onun farklı bir programı var o yüzden merak ettim silsem sorun yaşarmıyım diye merak ettim de sizce sileyim mi bilemedim şimdiBağlantı ile alakalı bir programmış galiba. Kendiliğinden yüklendiyse silinebilir diye düşünüyorum ama bir zararı da yoktur yani.
Bence silmeyin. Bağlantı ile alakalı olduğu için tam olarak sizi etkileyip etkilemediği belli değil. Sıkıntı olmasın.Hocam UBS wifi adaptörü kullanıyorum ama onun farklı bir programı var o yüzden merak ettim silsem sorun yaşarmıyım diye merak ettim de sizce sileyim mi bilemedim şimdi
anladım hocam teşekkür ettimBence silmeyin. Bağlantı ile alakalı olduğu için tam olarak sizi etkileyip etkilemediği belli değil. Sıkıntı olmasın.
Merhaba ubs yazmışsınız bende ne bu diye aramak için uğraştım.Hocam UBS wifi adaptörü kullanıyorum ama onun farklı bir programı var o yüzden merak ettim silsem sorun yaşarmıyım diye merak ettim de sizce sileyim mi bilemedim şimdi
Kusura bakmayın klavyenin azizliği işteMerhaba ubs yazmışsınız bende ne bu diye aramak için uğraştım.Usb wifi adaptörü bazıları cisco logosu barındırıyor üstünde, ağ teknoloji şirketidir. Kullandığınız usb marka modeline göre araştırın anlaşılır zaten.
Uygulama farklı olabilir, ismine bakılınca, Oem bir wifi cihazı büyük ihtimalle cisco ağ temellerini kullanıyordur, onun yüzünden kurulmuştur. Bir de cihazı taktığınız ve driverini yüklediğiniz tarihle, bu yükleme tarihleri uyuşuyorsa sıkıntı yok. SS de 24.02.2023 yazıyor yüklenme tarihi bakarsanız farkedersiniz.Kusura bakmayın klavyenin azizliği işteaç 1200 dual kullanıyorum da onun uygulaması farklı
Onu bende düşündüm başta ama arada 1 ay fark varUygulama farklı olabilir, ismine bakılınca, Oem bir wifi cihazı büyük ihtimalle cisco ağ temellerini kullanıyordur, onun yüzünden kurulmuştur. Bir de cihazı taktığınız ve driverini yüklediğiniz tarihle, bu yükleme tarihleri uyuşuyorsa sıkıntı yok. SS de 24.02.2023 yazıyor yüklenme tarihi bakarsanız farkedersiniz.
ac1200 her marka cihazda yazan değerler, emin olmamız için tam marka alt modeline söyleyin, içinizi rahatlatan bir sonuca varalım. Buraya ürünün arkalı önlü fotoğrafını atabilirseniz üstünde yazan büyük, küçük yazı ne varsa net okunsun araştıralım bir sonuca varabilir miyiz diye.Onu bende düşündüm başta ama arada 1 ay fark var
Link attım hocam buradan almıştımac1200 her marka cihazda yazan değerler, emin olmamız için tam marka alt modeline söyleyin, içinizi rahatlatan bir sonuca varalım. Buraya ürünün arkalı önlü fotoğrafını atabilirseniz üstünde yazan büyük, küçük yazı ne varsa net okunsun araştıralım bir sonuca varabilir miyiz diye.
Aldığınız ürün bu ise sizin için driverlerini bulup indirdim, sonra sürücülerini kontrol ettim, içiniz rahat olsun kullandığınız cihazın sürücüleri ve zaten, Cisco çok köklü eski bir ağ yapılandırma ve donanım hizmeti sunan şirket, ondan zarar gelmezdi wifi ye ait olmasa bileLink attım hocam buradan almıştım
![]()
dual band Wifi 5 Ac1200 Mbps Wireless Speed Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Çift Anten Wifi Alıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
dual band Wifi 5 Ac1200 Mbps Wireless Speed Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Çift Anten Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
WiFi ye ait değilse eğer siliyorumAldığınız ürün bu ise sizin için driverlerini bulup indirdim, sonra sürücülerini kontrol ettim, içiniz rahat olsun kullandığınız cihazın sürücüleri ve zaten, Cisco çok köklü eski bir ağ yapılandırma ve donanım hizmeti sunan şirket, ondan zarar gelmezdi wifi ye ait olmasa bile
Ekli dosyayı görüntüle 17153
Ekli dosyayı görüntüle 17154
Ona ait merak etmeyin silmeyin.WiFi ye ait değilse eğer siliyorum
Tamamdır teşekkür ederimOna ait merak etmeyin silmeyin.
Rica ederim. Umarım bilgisayarınızı sıkıntısız, tasasız, uzun yıllar kullanırsınız. İyi akşamlar dilerim.Tamamdır teşekkür ederim![]()