Soru Bunu Silsem Bir Şey Olur Mu?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
merhaba herkese bu uygulama ne işe yarıyor bilen var mı, silsem bir sorun olur mu ben yüklemedim bu arada kendisi yüklemiş !?

Ekli dosyalar

• resim_2023-03-14_205424462.png
    resim_2023-03-14_205424462.png
    263.9 KB · Görüntüleme: 50

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bağlantı ile alakalı bir programmış galiba. Kendiliğinden yüklendiyse silinebilir diye düşünüyorum ama bir zararı da yoktur yani.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bağlantı ile alakalı bir programmış galiba. Kendiliğinden yüklendiyse silinebilir diye düşünüyorum ama bir zararı da yoktur yani.
Hocam UBS wifi adaptörü kullanıyorum ama onun farklı bir programı var o yüzden merak ettim silsem sorun yaşarmıyım diye merak ettim de sizce sileyim mi bilemedim şimdi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam UBS wifi adaptörü kullanıyorum ama onun farklı bir programı var o yüzden merak ettim silsem sorun yaşarmıyım diye merak ettim de sizce sileyim mi bilemedim şimdi
Bence silmeyin. Bağlantı ile alakalı olduğu için tam olarak sizi etkileyip etkilemediği belli değil. Sıkıntı olmasın.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba ubs yazmışsınız bende ne bu diye aramak için uğraştım. :) Usb wifi adaptörü bazıları cisco logosu barındırıyor üstünde, ağ teknoloji şirketidir. Kullandığınız usb marka modeline göre araştırın anlaşılır zaten.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba ubs yazmışsınız bende ne bu diye aramak için uğraştım. :) Usb wifi adaptörü bazıları cisco logosu barındırıyor üstünde, ağ teknoloji şirketidir. Kullandığınız usb marka modeline göre araştırın anlaşılır zaten.
Kusura bakmayın klavyenin azizliği işte :) aç 1200 dual kullanıyorum da onun uygulaması farklı

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Kusura bakmayın klavyenin azizliği işte :) aç 1200 dual kullanıyorum da onun uygulaması farklı
Uygulama farklı olabilir, ismine bakılınca, Oem bir wifi cihazı büyük ihtimalle cisco ağ temellerini kullanıyordur, onun yüzünden kurulmuştur. Bir de cihazı taktığınız ve driverini yüklediğiniz tarihle, bu yükleme tarihleri uyuşuyorsa sıkıntı yok. SS de 24.02.2023 yazıyor yüklenme tarihi bakarsanız farkedersiniz.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Uygulama farklı olabilir, ismine bakılınca, Oem bir wifi cihazı büyük ihtimalle cisco ağ temellerini kullanıyordur, onun yüzünden kurulmuştur. Bir de cihazı taktığınız ve driverini yüklediğiniz tarihle, bu yükleme tarihleri uyuşuyorsa sıkıntı yok. SS de 24.02.2023 yazıyor yüklenme tarihi bakarsanız farkedersiniz.
Onu bende düşündüm başta ama arada 1 ay fark var

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Onu bende düşündüm başta ama arada 1 ay fark var
ac1200 her marka cihazda yazan değerler, emin olmamız için tam marka alt modeline söyleyin, içinizi rahatlatan bir sonuca varalım. Buraya ürünün arkalı önlü fotoğrafını atabilirseniz üstünde yazan büyük, küçük yazı ne varsa net okunsun araştıralım bir sonuca varabilir miyiz diye.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
ac1200 her marka cihazda yazan değerler, emin olmamız için tam marka alt modeline söyleyin, içinizi rahatlatan bir sonuca varalım. Buraya ürünün arkalı önlü fotoğrafını atabilirseniz üstünde yazan büyük, küçük yazı ne varsa net okunsun araştıralım bir sonuca varabilir miyiz diye.
Link attım hocam buradan almıştım

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Link attım hocam buradan almıştım

Aldığınız ürün bu ise sizin için driverlerini bulup indirdim, sonra sürücülerini kontrol ettim, içiniz rahat olsun kullandığınız cihazın sürücüleri ve zaten, Cisco çok köklü eski bir ağ yapılandırma ve donanım hizmeti sunan şirket, ondan zarar gelmezdi wifi ye ait olmasa bile :)
wifi5.jpg

cisco.png

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri