bütçe 29000 tl 2 pc var yorumları alalım herkezden

s.zafer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20

BaksanaBi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Şu ikisi de var;

Fiyatları bir birine yakın. En ucuz AMD olan. Birinde kasa farklı. Diğerlerinde aynı. Senin attığında sıvı soğutma var bunlarda yok. 3 tane 3080 12gb sistem çıkartmışlar. Hepsi bir birine yakın ama 3080Ti'li kaanflix görünce bunlardan vazgeçtim ben. Yinede bilen arkadaşlar yorumlarını yazsın bizde ona göre seçelim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Nova-3080 alırdım. Bileşenleri daha iyi ve Nova-12400f den daha ucuz arada fark olmadığı halde.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
arada 300 tl fark var bileşenler aynı diğerinde sıvı soğutma var baktınmı sen ?
Arada fark yok derken bileşenlere dedim. Sıvı soğutma hangisinde var?

İlk sistemde var galiba. Ama yinede almazdım o sistemi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KAANFLIX-ULTIMATE SUPREME GAMER alırdım Bütçede 29000 olduğu içinde Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu seçer rahatıma bakardım.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Amdye bulaşmayın. Pny ve evgada bulaşmayın onun dışında bütçeye göre her sistem olur.
Evga zaten kart üretimini bıraktı artık kartta problem olursa evga kullancılarına allah rahmet eylesin :D

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Amdye bulaşmayın. Pny ve evgada bulaşmayın onun dışında bütçeye göre her sistem olur.
Evga zaten kart üretimini bıraktı artık kartta problem olursa evga kullancılarına allah rahmet eylesin :D
Yanlış bir düşünce ve EVGA destek vermeye devam edecek sadece kart üretmeyi bıraktı.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Yanlış bir düşünce ve EVGA destek vermeye devam edecek sadece kart üretmeyi bıraktı.
Valla hocam kart üretmeyi bırakıp sonsuza kadar destek vereceğini sanmam şirket küçülmeye gider bi süre sonra piyasadan çekilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Eğer Nova tercih edecekseniz de öneri olarak ASUS TUF GAMING LC 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu seçerdim
Asus istiyorsanız.

BaksanaBi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Nedenlerini sayar mısınız mesela Amd'ye neden bulaşmayalım, ikincisi Pny neden tercih edilmemeli? Öğrenmek isteriz. Evga ile ilgili sebebi yazmışsınız zaten.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Asus'a ve MSİ a da bulaşmayın . Sebepsiz . Tek bulaşacağız marka Gigabyte ve Asrock , Asrock'u bilmem ama Gigabyte'den yüksek ihtimal dayak yersiniz. Boşverin sistemi falan :)

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Nedenlerini sayar mısınız mesela Amd'ye neden bulaşmayalım, ikincisi Pny neden tercih edilmemeli? Öğrenmek isteriz. Evga ile ilgili sebebi yazmışsınız zaten.
Amdnin mesela 6800xt, rtx 3090la kapışıyor dedikleri kart şuan bendeki rtx3070tidan daha az performans veriyor.

Benim kendi çevremde gözlemlediğimi söylüyorum ve youtubedaki benchmarklarda amd fanları bana çok gereksiz savunuyor geliyor sırf ucuz diye.

Yada amd bi işlemci ghz çekirdek değerleri daha yüksek ama ondan daha kötü bi intel işlemciyi geçemiyor.

Üstüne verdiği hatalar uyumsuzluklar aşırı sıkıcı.

İntel + nvidia sistemi topladım evet daha pahalı oldu 3-5 bin tl için eziyete girmeye gerek yok.

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
kaanflix-ultimate en iyisi gibi geldi bana ne diyorsunuz alinir mi ekran karti 3080 ti?
Ayrica işlemciyi farkli almak istiyorum işlemci modellerini beğenmedim hiçbirinde öyle bir şansim var mi

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Amdnin mesela 6800xt, rtx 3090la kapışıyor dedikleri kart şuan bendeki rtx3070tidan daha az performans veriyor.

Benim kendi çevremde gözlemlediğimi söylüyorum ve youtubedaki benchmarklarda amd fanları bana çok gereksiz savunuyor geliyor sırf ucuz diye.

Yada amd bi işlemci ghz çekirdek değerleri daha yüksek ama ondan daha kötü bi intel işlemciyi geçemiyor.

Üstüne verdiği hatalar uyumsuzluklar aşırı sıkıcı.

İntel + nvidia sistemi topladım evet daha pahalı oldu 3-5 bin tl için eziyete girmeye gerek yok.
6800xt 3090 ın dengi değil 3080 in dengi evet rtx ve dlss ile daha güçlü 3080 . Aradaki fiyat farkı ?
AMD bir işlemci ghz çekirdekleri daha yüksek ama ondan daha kkötü bir intel işlemciyi geçemiyor mu ? Olur olur yeriz yeriz.
Hangi amd işlemcide hata aldın ? Hata kodu ne ? Nasıl çözdün ?
Daha pahalıya sadece kendini tatmin ettin , başka hiçbirşey değil.
Yanlış yönlendiriyorsun yapma dostum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Neye göre boyle bir yorum yaptınız anlamadım. Elle tutulur yani yok. Evga marka kapanmıyor. Küçülmeye gidiyor yatırımları ve işleyişi devam ediyor. Sorunsuz kart konusunda başı çeken marka zaten. Garantisi olmasa da alınır o kartlar. Pny çok iyi demiyorum. Ama butcesel olarak tercih edilebilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Konuya gelirsek KaanFLİX sistemi r5 5600x + sıvı sogutmayla alabilirsiniz. 2k da kullanın zaten bu sistemi. Yeterli olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri