Çalışma Sıcaklığı 0 - 50 Psu Önerisi Alabilir Miyim?

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Arkadaşlar merhaba,

Son zamanlarda İzmir normalden çok çok sıcak olmaya başladı, kullandığım psu çalışma sıcaklığı 0 - 40 derece, koruma olduğu için 40 dereceye ulaştığında kendini resetliyor. Alternatif olarak MSI MPG A850G 850W aldım, bunun çalışma sıcaklığını yazmamışlar, tahminimce buda 0 - 40 derece çıkacak gibi, denemeden bilemeyeceğiz. Çalışma sıcaklığı 0 - 50 derece olan min 850w psu önerebilir misiniz?

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Arkadaşlar merhaba,

Son zamanlarda İzmir normalden çok çok sıcak olmaya başladı, kullandığım psu çalışma sıcaklığı 0 - 40 derece, koruma olduğu için 40 dereceye ulaştığında kendini resetliyor. Alternatif olarak MSI MPG A850G 850W aldım, bunun çalışma sıcaklığını yazmamışlar, tahminimce buda 0 - 40 derece çıkacak gibi, denemeden bilemeyeceğiz. Çalışma sıcaklığı 0 - 50 derece olan min 850w psu önerebilir misiniz?
Sistemin kullanacağı W değeri düşükse az ısınır.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Arkadaşlar merhaba,

50 olsada ısınır mecbur oraya fan koyarak çalıştırın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri