Call Of Duty - Battlefield - Rainbow Six Siege

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Call of duty - battlefield - rainbow six siege bu oyun serilerinden en çok hangisi keyif verir hocam

Sistemim imza kısmında yazıyor

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Yaani bu çok değişken bir soru fakat ben r6 oynarken daha çok keyif alıyorum. Ping sorunu bazen keyif kaçırsada keyifli

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
hocam hangisi daha çok hareketli aksiyonlu bi oyun
Galiba hala karar verememişsiniz :) Siz battlefield sormuştunuz bende battlefield önermiştim. Ama işin içine r6 girince ben sıkı r6cıyım :D Öğrenirseniz, sıkılmazsanız r6 sizi nefret edene kadar baya baya götürecek bir oyun. Battlefield kafa dağıtma amaçlı hikayeyi oynarsın, bir iki maç atarsın, arkadaşlarla fln öyle bir oyun benim için. Hiç call of dutyim olmadı bugüne kadar bilmiyorum.

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
hocam hangisi daha çok hareketli aksiyonlu bi oyun
Bunların arasından online için benim tercihim r6 fakat siz anladığım kadarıyla arcade fps istiyorsunuz. bu seçeneklerde yeterince tatmin olamayabilirsiniz, online olup olmaması mühim değil diyosanız doom.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
r6 biraz kafa karıştırıcı bir oyna benziyor hocam aslında CSGO 2 çıkınca onu oynamayı düşünüyorum ama sürekli aynı oyunlarda takılı kalmak sıkıcı olabiliyor o yüzden farklı fps oyunlarına geçmeyi düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri