Call Of Duty Modern Warfare II Ön Siparişe Açıldı !

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Merhabalar değerli PC Hocası forum sakinleri.

Activision'un muhtemelen Microsoft bünyesine girmeden önce çıkaracağı son oyun olan Call Of Duty Modern Warfare II ön siparişe açıldı ! Fiyatlar aşağıdaki gibidir.

XBOX Fiyatı:

Call Of Duty Modern Warfare II Cross-Gen Paketi: 699 TL

Call Of Duty Modern Warfare II Vault Edition: 869 TL

PlayStation Fiyatı:

Call Of Duty Modern Warfare II Cross-Gen Paketi: 699 TL

Call Of Duty Modern Warfare II Vault Edition: 869 TL

Steam Fiyatı:

Call Of Duty Modern Warfare II: 699 TL

Call Of Duty Modern Warfare II Vault Edition: 779 TL

images (52).jpeg

Son düzenleme:
KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Fiyat yüksek geldi bana Steam baba bir şeyler yapsa da alsak
Kur böyle giderse daha da artabilir fiyat hocam. Ben Steam üzerinden değil de Xbox üzerinden Cross-Gen paketi aldım. Yeni nesil grafikle oynamak için.

Activision'un satışı tamamlanıp tamamıyla Microsoft bünyesine girdiğinde fiyatta düşüşler olur ama. Zaten bu Gamepass öncesi son oyun yüksek ihtimal. Sonraki çıkacak oyunlar ilk günden Gamepasse gelecektir.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Dün hemen ekledim. Uygun oyun fiyat.
Hayırlı olsun. Bende Xbox üzerinden Cross-Gen paketini aldım. Aslında Steam üzerinden mi alsam Xbox üzerinden mi alsam diye çok düşündüm ama madem Cross-Gen paketi ile Steam sürümleri aynı fiyat, Cross-Gen paketini alıp yeni nesil grafikler ile oynarım diye düşünüp Xbox üzerinden aldım. :)

Rakurai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Hayırlı olsun. Bende Xbox üzerinden Cross-Gen paketini aldım. Aslında Steam üzerinden mi alsam Xbox üzerinden mi alsam diye çok düşündüm ama madem Cross-Gen paketi ile Steam sürümleri aynı fiyat, Cross-Gen paketini alıp yeni nesil grafikler ile oynarım diye düşünüp Xbox üzerinden aldım. :)
Ben pc eklerim. Güzel grafik filan olur bu oyunun. Güle güle oyna ve Hayirli olsun tekrardan. Steam bende sonradan gördüm. Dedim blizzard alim

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Fiyat yüksek geldi bana Steam baba bir şeyler yapsa da alsak
Activison oyunu hocam, ilk COD oyunları bile 20-30 altına düştüğünü görmedim daha. Tam Microsoft çatısı altına girdiğinde Game Pass e eklenirler muhtemelen ve @neonsin 'in de dediği gibi fiyatlarda oynamalar yapılabilir diye düşünüyorum bende

- Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bu mesaja alıntılayamadım sizi ama görürsünüz artık :)

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Activison oyunu hocam, ilk COD oyunları bile 20-30 altına düştüğünü görmedim daha. Tam Microsoft çatısı altına girdiğinde Game Pass e eklenirler muhtemelen ve @neonsin 'in de dediği gibi fiyatlarda oynamalar yapılabilir diye düşünüyorum bende
Bu oyunun Gamepasse geleceğini ben şahsen düşünmüyorum. Ama Activision Microsoft bünyesine girdiğinde fiyatta oynamalar muhakkak olacaktır. Bu oyun şahsi kanaatimce Gamepass öncesi Activision'un kendi başına çıkaracağı son oyun dediğim gibi. Bundan sonra çıkacak COD serileri Microsoft bünyesinde olacağı için ilk günden Gamepass'e eklenecektir diye düşünüyorum. :)

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Bu oyunun Gamepasse geleceğini ben şahsen düşünmüyorum. Ama Activision Microsoft bünyesine girdiğinde fiyatta oynamalar muhakkak olacaktır. Bu oyun şahsi kanaatimce Gamepass öncesi Activision'un kendi başına çıkaracağı son oyun dediğim gibi. Bundan sonra çıkacak COD serileri Microsoft bünyesinde olacağı için ilk günden Gamepass'e eklenecektir diye düşünüyorum. :)
Girer ama hemen giremez çünkü oyunun önce kendi başına satmasını isterler ki bu seri her türlü kendini satacaktır adı yeterli. Birkaç sene sonra anca gelir. Şahsen sahip olduğum ekran kartıyla orta ayarda oynatmayacağı için benim acelem yok :D. Ama daha her halükârda, her oyuncu gibi bu tarz bir sistemine içerisinde daha erken girebilmesini isterim. Kendim oynamasam dahi.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Girer ama hemen giremez çünkü oyunun önce kendi başına satmasını isterler ki bu seri her türlü kendini satacaktır adı yeterli. Birkaç sene sonra anca gelir. Şahsen sahip olduğum ekran kartıyla orta ayarda oynatmayacağı için benim acelem yok :D. Ama daha her halükârda, her oyuncu gibi bu tarz bir sistemine içerisinde daha erken girebilmesini isterim. Kendim oynamasam dahi.
Bende çok isterim tabi ki hocam herkes oynasın faydalansın yeter ki. :)

Dediğinizde haklısınız. Zaten son oyunları olacağından dolayı Modern Warfare serisi çıkarıyorlar. (Modern Warfare serisinin oyun dünyasındaki yeri ayrı malum.) Son kez kendi başlarına kazanabilecekleri kadar kazanıp Microsofta geçecekler. :)

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
699 TL'yi hiçbir oyun hak etmediği gibi bu oyunda hak etmiyor :) Gamepass'e gelene kadar beklemeye devam.
Hak etmesinden ziyade ülkemizdeki dolar kuru bu hale getiriyor çoğu şeyi. Normalde yurt dışında 40 dolar bu oyun. :)
Birde benim COD hayranlığım var COD denildiği zaman bende akan sular duruyor çok seviyorum COD oynamayı bu sebeple dayanamıyorum alıyorum napayım. :D
Umarım en erken vakitte Gamepass'e eklenir herkes oynar.

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hak etmesinden ziyade ülkemizdeki dolar kuru bu hale getiriyor çoğu şeyi. Normalde yurt dışında 40 dolar bu oyun. :)
Birde benim COD hayranlığım var COD denildiği zaman bende akan sular duruyor çok seviyorum COD oynamayı bu sebeple dayanamıyorum alıyorum napayım. :D
Umarım en erken vakitte Gamepass'e eklenir herkes oynar.
Oyun oynamak lüks olmamalı hocam. Şu oyun max 15-20 saat sürer hikaye anlamında. Yurt dışında 70 dolar bu arada pc için. Normalde 1200 TL'ye geliyor adamlar 40 dolardan baz alıyor ona rağmen gene çok pahalı maalesef. Firma da para kazanmak zorunda olduğu için bir şey diyemiyorum bunun suçlusu tamamen bizim ülke şartları... Oyun oynamayı bile lüks görüyorlar bize . Hayırlı olsun size:) çıktığında iyi eğlenceler dilerim tabi eğer patlamazsa oyun :D

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Oyun oynamak lüks olmamalı hocam. Şu oyun max 15-20 saat sürer hikaye anlamında. Yurt dışında 70 dolar bu arada pc için. Normalde 1200 TL'ye geliyor adamlar 40 dolardan baz alıyor ona rağmen gene çok pahalı maalesef. Firma da para kazanmak zorunda olduğu için bir şey diyemiyorum bunun suçlusu tamamen bizim ülke şartları... Oyun oynamayı bile lüks görüyorlar bize . Hayırlı olsun size:) çıktığında iyi eğlenceler dilerim tabi eğer patlamazsa oyun :D
Söylediklerinize baştan sona katılıyorum. Teşekkür ederim. Umarım patlamaz oyun bakalım. BF 2042 de duyurulduğunda büyük bir hype yakalamıştı bi çıktı çıkmaz olaydı :D Oyunu açmamla iade etmem bir olduydu :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri