Arkasını bulanık hocam arkaya iyi resim ekleyim, siyah olan kenarlara PNP Çıkartıp ekle.Ekteki tasarımı yapıyorum Canva'da. Logonun yanındaki siyah renkleri nasıl arkadaş fotoğrafla aynı yaparım? Sadece logo istiyorum
Teşekkürler hocam nasıl yapılıyor peki?
Programlarla ben photoshop kullanıyorum bunu google da siteleri vs. de var ama şuanda photoshopda uğraşırken hallettim.Teşekkürler hocam nasıl yapılıyor peki?
Madem bu tarz şeylere heveslisin kardeşim bırak '' Canva '' uygulamasını kardeşimTeşekkürler hocam nasıl yapılıyor peki?
Mobilden de iyi midir?Madem bu tarz şeylere heveslisin kardeşim bırak '' Canva '' uygulamasını kardeşim
sana bir web sitesi vereyim oradan rahat bir şekilde sanki profesyonel gibi çalış biraz kafa yorarsan iyi işler yapa bilirsin.
![]()
Photo Editor : Pixlr.com - free image editing online
Looking for advanced photo editing capabilities right in your browser, Pixlr Express is the next generation photo editor! No installation and registration required. Use for free on desktop, tablets & phones.pixlr.com
ÖRNEK RESİM BUNUN GİBİ
Ekli dosyayı görüntüle 16806
Görüntüsü adobe photoshop aratmayan bir site;Mobilden de iyi midir?
Bu site birebir aynısı hocam.
Evet yapım şirketleri aynı ana sayfaya gelince Pixer X de var orda kanka.Bu site birebir aynısı hocam.
Photopea | Online Photo Editor
Photopea Online Photo Editor lets you edit photos, apply effects, filters, add text, crop or resize pictures. Do Online Photo Editing in your browser for free!www.photopea.com