Çar Kasmalı Oyun Önerisi

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Herkeze selamlar;
Yıllardır Çar kasmalı oyunlar oynuyorum. Artık başka oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat güzel grafikli mmorpg bir oyun bulamadım.
klasik bilinen oyunlardan da sıkıldım. lol dür metin2 dir bunlar artık bi yerden sonra sıkmaya başlıyor.
MMORPG diyorum çünkü şöyle bir şey istiyorum (alta fotoğrafını atıyorum).
Ayrıca önermek istediğiniz oyunda pve ve pvp de olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Ekli dosyalar

• 20230702-0-NatalLİE.jpg
    20230702-0-NatalLİE.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 71

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Herkeze selamlar;
Yıllardır Çar kasmalı oyunlar oynuyorum. Artık başka oyunlar oynamayı düşünüyorum fakat güzel grafikli mmorpg bir oyun bulamadım.
klasik bilinen oyunlardan da sıkıldım. lol dür metin2 dir bunlar artık bi yerden sonra sıkmaya başlıyor.
MMORPG diyorum çünkü şöyle bir şey istiyorum (alta fotoğrafını atıyorum).
Ayrıca önermek istediğiniz oyunda pve ve pvp de olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum :)
hocam bildiğiniz p2w olmayan mmorpg oyunları varmı

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Black desert önerebilirim. Farm yapmayı seviyorsan çok iyi bir oyun. P2w kısmı kısıtlı. Ortalama oyuna 100-200 TL atman lazım bazı şeyleri almak şart harici oyun akıyor.

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
hocam bildiğiniz p2w olmayan mmorpg oyunları varmı
açıkçası kalmadı eskisi gibi bende p2w olmayan oyun aradım bir müddette bulamadım ve başkada yabancı oyun duymadım.
ayrıca güzel grafikli akıcı oyun bulamadım hani bazen olur ya adını sanını duymadığımız oyunlar olur ve güzel olur ya belki size danışmak istedim

napius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
kesinlikle warframe ama kasması cok zor uzun bir iş iki kez end game yapıp satmıstım epey uzun soluklu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri