Casper Excalibur 27’’ inç arızalı mönitör

SabriBolat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba 
7/12/2020 tarihinde Casper excalibur 27 inç monitörü aracıları ortadan kaldırarak Casper ın web sitesinden aldım.
1 senedir kullanıyorum ve bu 1 yıl içinde ekranda yeşil piksel yandı üzerine dokununca kayboldu geçti gitti dedim sevindim, PC yi her açmamda karşıma çıkıyor sinir bozma duruma getirdi bunları yaşarken ekranın sol altı kararmaya başladı 
artık dayanamayıp garantisi devam ediyor göndereyim dedim ve gönderdim 
Bundan sonraki anlatacaklarım komedi arkadaşlar 
casper teknik servisi arayıp ürünü  daha açmamışlar biz bunu açacağız  ücret çıkabilir haberin olsun cevabını aldım orda bi şok geçirdim 
2. olarak ürünü açtıktan sonra tekrar arandım fakat bu sefer müşteri hizmetleri aradı bakın burası can alıcı nokta masanın üstünde sabit duran monitör kırılmış ücret çıkıyormuş 
Burdan @"Taner" beyden yardım istiyorum onunda inceleyip ve benimde karar vermeme yardımcı oldu. Nasıl bi yol izlemeliyim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
Cvp: Casper Excalibur 27’’ inç arızalı mönitör

Geçmiş olsun dilerim. Bu tip durumlarda kargoya vermeden önce her şeyin fotoğrafını hatta videosunu çekmekte fayda var. Zira kargo ile gittiğinde onlara ürün bu şekilde de ulaşmış olabilir, serviste de başına bir iş gelmiş olabilir.

Tavsiyem;

Ürün ile alakalı Tüketici Hakem Heyetine giderek rapor çıkartmanız. Bu tip durumlarda hep son kullanıcının lehine kararlar çıkıyor. O yüzden yeni sıfır bir monitör alınabilir diye düşünüyorum. Veya en kötü ücret iadesi yapacaklardır.

KS

SabriBolat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle teşekkür ederim

tüketici hakem heyetine e devlet üzerinden giriş yaparak başvuruda bulundum 
tüm ayrıntılarına kadar herşeyi thh ile paylaştım 
savunma istendi yazıyor cevap bekliyorum 
bu arada ürün halen yetkili serviste

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: Casper Excalibur 27’’ inç arızalı mönitör

Ne kadara aldınız bilmiyorum ama ücret iadesi alıp daha düzgün bir markadan monitör almanızı öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri