Casper Mb51 Oyun Açıldığında Kapanıyor

ibrahimeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba benim önceden Casper MB51 laptopum vardı tekrar açmak istedim Windows 7'den Win 8.1'e çektim çünkü Windows 7 de sorunları vardı ama Win 8.1 yapınca yıllar önce açtığı GTA SA vs oyunlaı açtığı gibi kapanyo yeterince donanımı var ama açmıyor ve çok ısınıyor nasıl çözülebilir? No: Windows 7 de ynı şekilde açmıyor.

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Merhaba benim önceden Casper MB51 laptopum vardı tekrar açmak istedim Windows 7'den Win 8.1'e çektim çünkü Windows 7 de sorunları vardı ama Win 8.1 yapınca yıllar önce açtığı GTA SA vs oyunlaı açtığı gibi kapanyo yeterince donanımı var ama açmıyor ve çok ısınıyor nasıl çözülebilir? No: Windows 7 de ynı şekilde açmıyor.
Laptopun içini açıp temizleyip termal macunu yenilemen lazım

KS

ibrahimeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamam teşekkür ederim ama olacağını sanmıyorum çünkü oyunu açıldıktan 5-10 sn sonra bilgisayar kapanıyor

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
tamam teşekkür ederim ama olacağını sanmıyorum çünkü oyunu açıldıktan 5-10 sn sonra bilgisayar kapanıyor
Kanka bende yaşıyordum eski laptopumda oyuna girdikten 3dk sonra kendi kendine kapanıyordu açınca mavi ekran veriyordu termal macun uygulayıp fırçayla tozlarını aldım düzeldi

KS

ibrahimeka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamam teşekkürler ozaman ben bir deneyeyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri