Çekiliş için Spam Konu ve Mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba Değerli Forum Üyeleri ve Yöneticileri,
Sizleri rahatsız etme sebebim "Foruma ÖZEL PCH Medal X3" sistemi konusudur. Bu sistemi satın almak için gerçekten ihtiyacı olanlar değil de çoğunluğu ticari amaçla satın alanların önüne geçilmesi kanısındayım çünkü dünden beri dolap,letgo,sahibinden gibi platformlarda sistemi alıp kutusunu açmadan satmaya çalışanlar var ve bunların yanında sadece foruma özel 30 adet stok içinde verilen yıl,konu ve mesaj sayısı gibi öncelik kıstaslarından faydalanmaya çalışanlar bulunmaktadır. Daha 1-2 gün önce üyelik açmış ve sürekli spam gibi yeni konu ve mesaj kasanlar bulunuyor. Bunların önüne geçilecek mi geçilmeyecekse bu dağıtım sistemi ne kadar adildir? çünkü birçok kişi multi üyelik ve spam konu mesaj atmaktadır. 1 günlük üyenin nasıl 6-7 konusu ve 60 küsür mesajı olabilir?
Teşekkürler.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Cvp: Çekiliş için Spam Konu ve Mesaj

Bu konu her forum üyesinin canını sıkmakta Black kardeşim. İnsanlar bilgisi dahi olmadan her konuya olur olmaz mesaj atmaya başladılar. Elimizden geldiğince bunları takip ederek uyarıyoruz, devam etmeleri halinde hesabını kısıtlıyoruz. Eğer forum kurallarını ihlal eden ve konudan bağımsız spam ve mesaj atan birini görürsen lütfen mesajı raporlayarak bize ilet. 

Bu amaçla gelen insanlar zaten incelenir ve spam mesajlar attığı tespit edilirse tahminimce sistemi almasına izin verilmez. Gözümüzden kaçsa bile PC Hocası olarak gerçekten ihtiyacı olan ve foruma faydalı olan insanlara bu sistemlerin gideceğinden eminim. Forumun huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. 

Ek olarak multi hesaplarla faydalanamazlar çünkü biz buradan kimlerin fazladan hesap açtığını görebiliyoruz. Bu konuda içiniz rahat olsun.

Başka tavsiyeleriniz varsa lütfen bu konunun altına mesajlarınızı iletin.

celilcicekk

Moderatör
Moderatör
Tepki
5

Bu konu forum açısından farklı bir yol aldı. Her forum üyesi de belli etmese de bu konudan şikâyetçi. Bu amaçla gelen insanlar incelenecek ve spam mesaj attığı tespit edilirse sistem almasına izin verilmeyecek diye düşünüyorum. Sizde forum kurallarını ihlal eden ve konudan bağımsız şekilde yorumlar atanları görürsen bize raporlayarak bildir. Bir çok konuda bilgisi dahilinde olmadan yazılan binlerce mesajlar var. Sırf mesaj sayısı yükselsin diye yorum atanlar, konu sayısı yükselsin diye hiç alakası olmayan konu açanlar var. PC Hocası olarak gerçekten ihtiyacı olup sabırsızlıkla bekleyen kişiler olduğunu biliyoruz. Gerçekten ihtiyacı olan ve foruma faydalı olan insanlara sistemlerin gitmesini istiyoruz. Forumun huzuru için elimizden geleni yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Foruma kayıt tarihi 1. öncelik olduğundan daha 1 gün önce foruma katılıp 30-40 mesajı olan birinin sistemi alabileceğini sanmıyorum. Forumda sistem kazanan kişilerin listesi hazırlanırken kişinin yaptığı yorumlar/açtığı konular inceleniyordur diye düşünüyorum.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420

Arkadaşlar çok mesaj yazmanıza gerek yok. Sonuçta mesajın kalitesine de bakılacak. Yoksa açayım 2 hesap 2 güne 1k mesaj yazarım.

KS

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
RE: Cvp: Çekiliş için Spam Konu ve Mesaj

6980HX' Alıntı:
Foruma kayıt tarihi 1. öncelik olduğundan daha 1 gün önce foruma katılıp 30-40 mesajı olan birinin sistemi alabileceğini sanmıyorum. Forumda sistem kazanan kişilerin listesi hazırlanırken kişinin yaptığı yorumlar/açtığı konular inceleniyordur diye düşünüyorum.

Bende aynısını olmasını diliyorum fakat forum yönetimi de sonuçta insan, çekilişe katılan belki de binlerce üye var ve bunların açtığı birçok konu ve yorum var hepsi tek tek incelenemez diye düşünüyorum, benim naçizane fikrim çekilişe katılabilmek için minimum 1 yıl önce üyelik sahibi olmak gibi bir şart getirilebilir veya farklı varyasyonlar çekilişin adaletli olmasını sağlayabilir beraber fikir üretebilirsek.

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: Çekiliş için Spam Konu ve Mesaj

Black5410' Alıntı:
6980HX' Alıntı:

Bende aynısını olmasını diliyorum fakat forum yönetimi de sonuçta insan, çekilişe katılan belki de binlerce üye var ve bunların açtığı birçok konu ve yorum var hepsi tek tek incelenemez diye düşünüyorum, benim naçizane fikrim çekilişe katılabilmek için minimum 1 yıl önce üyelik sahibi olmak gibi bir şart getirilebilir veya farklı varyasyonlar çekilişin adaletli olmasını sağlayabilir beraber fikir üretebilirsek.
Minimum 1 yıl kayıt yapanlar diyorsun da o kadar kullanıcı zaten yok sistemi isteyen yok zaten kayıt tarihi dikkate alınarak yapılacak ama senin dediklerin mantıksız yeni gelen üyelerin de az da olsa şansı olması lazım ha ben de katılıyotum elbette spam mesaj atanların alakası olmayan konularda mesaj yazanların almamasını ama onlar zaten moderasyon ekibi tarafından belirlenecektir. Forum için kim daha katkı sağlayacaksa onlara gitmesi taraftarıyım. 1-2 sene önce foruma kayıt yapanlar var ve 4-5 saat aktiflik süreleri var bence bu tür insanlara gitmesi de haksızlık olur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri